23948sdkhjf

Case skal producere sammen med Hyundai

Cases europæiske fabrikker skal samle kompaktmaskiner produceret hos Hyundai
Gravemaskiner op til 5-6 tons vil fremover blive produceret i et joint venture med Hyundai på Cases europæiske fabriksanlæg. Det kunne vi forleden i kort form berette. Case og Hyun­dai har nemlig indgået en strategisk aftale, der betyder at de to koncerner sammen vil udvikle nye modeller, der i fremtiden som grundmodeller vil være at finde både som Case og Hyundai-maskiner, men tilpassede de to brands og de forskellige markeder. Det kommer til at fungere sådan at delene fremstilles af Hyundai, som så sendes til Cases samlefabrikker i Europa. Her samles og distribueres maskinerne:

"Det handler jo som i al anden produktion om at få volumen i produktionen og at udnytte den mest effektivt, så produktionsapparatet ikke står stille. Derfor er der god mening i at samarbejde, sådan som vi også ser det i bil- og flyindustrien, siger Palle Kjærsgaard, Case importør. Han ser frem til det nye samarbejde:

"Case har i dag et gab i modelrækken fra 5 tons til 8 tons, og her vil Case sammen med Hyundai udvikle modeller. Samtidig har vi gravemaskiner ned til 1,5 tons, men vil senere fra samarbejdet også få en 1 tons-maskine. Og da salget af små maskiner fylder godt hos os, så er det endda særdeles attraktivt, siger han til Licitationen.

Hos S.D. Kjærsgaard fylder salget af de mindre maskiner målt på styk omkring 25 procent af omsætningen.

"Desuden vil man jo kunne nyde godt af, at Case jo har egen motorfabrik", siger han.

Der går dog nok et år til halvandet, inden maskinerne vil være en realitet på de europæiske markeder.
Artiklen er tilrettet den 3.10.2016
Læs mere om: CASE
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.234