23948sdkhjf

Nyt om navne

I dag nyheder fra Intego, Hededanmark, Tradium, Colliers International, Altana A/S, Birk Teq A/S, Brandt Diamant A/S, Brøndum A/S, C-Tec ApS, Capa Entreprise A/S, Egil Rasmussen A/S, Fridolf A/S, FTC A/S, Geodatastyrelsen og GH Mørtel A/S
Intego

Frank Clemmensen er ansat som projektleder inden for telekommunikationsområdet hos teknikentreprenøren Integos afdeling i Karlslunde.

Frank Clemmensen er uddannet elektriker og kommer senest fra en stilling som quality control inspector hos Citelum, der markedsfører gadebelysningsudstyr.

Hededanmark

Kristian Tarp Hansen er ansat i den grønne entreprenørvirksomhed Hededanmark. Han er uddannet civilingeniør inden for produktudvikling og innovation fra Syddansk Universitet og har tidligere stiftet en række internetbaserede virksomheder.

I sin nye stilling hos Hededanmark skal Kristian Tarp Hansen udvikle rammerne for innovation i virksomhedens nye, grønne laboratorium, Greenlab, og etablere et forum for innovation og test af nye ideer, som kan skabe værdi for Hededanmarks kunder.

Tradium

Kim Hansen, 50 år, er ansat som underviser på erhvervsskolen Tradium. Han er uddannet folkeskolelærer og kommer senest fra en stilling som lærer i Randers.

I sin nye stilling hos Tradium skal Kim Hansen undervise i dansk og idræt i afdelingen Erhverv og Sundhed.

Colliers International

Frans Barkler, 41 år, er ansat som mægler hos erhvervsejendomsmæglervirksomheden Colliers International Danmark. Han er uddannet cand.merc. i supply chain management fra Copenhagen Business School (CBS) og har arbejdet i Tyskland, hvor han har grundlagt flere virksomheder, i en årrække.

Tidligere har Frans Barkler været direktør og partner i Pure Berlin Properties og desuden arbejdet som regionschef for discountbutikskæden Netto i Tyskland og som logistikchef for discountbutikskæden Lidl i Danmark.

Altana A/S

John Vestergaard Hesselholt er indtrådt i bestyrelsen for altanproducenten Altana A/S i stedet for Lukas Daniel Pedersen.

Birk Teq A/S

Allan Engsig Jakobsen er indtrådt i bestyrelsen hos teknikentreprenøren Birk Teq A/S.

Brandt Diamant A/S

Henrik Skaanderup er tiltrådt som formand for bestyrelsen i Brandt Diamant A/S, som udfører diamantboring, diamantskæring, asfaltskæring og wireskæring for bygge- og anlægsindustrien.

Han afløser Jeanette Brandt, der bliver i bestyrelsen som menigt medlem. Herudover er Niels Gert Brandt fratrådt bestyrelsen.

Brøndum A/S

Jes Gravgaard Jensen er tiltrådt i direktionen hos teknikentreprenørvirksomheden Brøndum A/S i stedet for Asger Brøndum.

C-Tec ApS

Søren Kenneth Juul Kisum er udnævnt til adm. direktør hos elinstallationsvirksomheden C-Tec ApS. Samtidig er Jesper Glyb indtrådt i direktionen.

Capa Entreprise. A/S

Jan Højlund er fratrådt bestyrelsen i Capa Entreprise A/S, tilbyder service indenfor maler-, kloak-, vvs-, murer-, gulv- og elektrikererhvervet.

Egil Rasmussen A/S

Sussie Libens er indtrådt i bestyrelsen hos tømrer- og snedkervirksomheden Egil Rasmussen A/S.

Fridolf A/S

Rasmus Richter-Lund er fratrådt bestyrelsen i Fridolf A/S, der er et handelsfirma med tømmerhandel og byggecenter i Rønne og Nexø på Bornholm. Virksomheden er en del af XL Byg-kæden.

FTC A/S

René Wøhler er fratrådt i bestyrelsen for handels- og totalentreprisevirksomheden FTC A/S.

Geodatastyrelsen

Pia Dahl Højer ansat som direktør for Geodatastyrelsen, der har ansvaret for ejendomsregistrering i Danmark samt ansvar for søopmåling og søkortlægning.

GH Mørtel A/S

Palle Buhl Jørgensen er tiltrådt i direktionen for GH Mørtel A/S, der udlejer blandt andet containere, tvangsblandere og komplette byggepladsanlæg med automatiske styringer.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.172