23948sdkhjf

Ejendomsselskab bygger flere boliger i Køge

Casa Nord har underskrevet sin tredje købsaftale på Køge Kyst-projektet
Et af de største byudviklingsprojekter herhjemme i disse år, den nye bydel Køge Kyst i byen af samme navn, har landet endnu et boligprojekt.

Det københavnske ejendomsselskab Casa Nord har underskrevet en ny købsaftale med projektselskabet bag Køge Kyst om at opføre 50 ejerlejligheder direkte ud til strandengen på Søndre Havn i Køge.

De fleste af boligerne får direkte havudsigt og nogle får store, private tagterrasser.

"Ud fra de erfaringer vi allerede har gjort os i Køge, er vi ikke tvivl om, at der vil være efterspørgsel efter de nye lejligheder. Mange kan godt se fidusen ved at bo i et splinternyt byggeri med en beliggenhed direkte til stranden, tæt på København, men til mærkbart lavere priser", siger Casa Nords direktør og ejer, Torben Røsler, i en pressemeddelelse.

Tredje af syv etaper

Arkitektvirksomheden Cobe tegner det nye byggeri, der er fordelt på 5.400 etagekvm. Det er det tredje byggeri, som Casa Nord er involveret i på Søndre Havn.

"Med den nye købsaftale har vi taget hul på den tredje af de syv etaper på Søndre Havn, og udsigterne for det videre grundsalg er gode. Vi har nemlig forhandlinger i gang om flere af de andre byggefelter i Etape 3", udtaler Køge Kysts projektdirektør, Jes Møller.

Cobe er allerede nu gået i gang med at udarbejde et skitseprojekt for det nye byggeri.

Byggestarten ventes i begyndelsen af 2018, efter at der foreligger en godkendt lokalplan, og Køge Kyst har foretaget byggemodning af området.

Køge Kyst omfatter området omkring Søndre Havn, byens stationsområde og den gamle industrigrund, Collstrupgrunden.

Området skal over de næste 10-15 år udvikles til en ny bydel med 4.000 indbyggere og op mod 4.000 nye arbejdspladser.
Kommenter på artiklen (1)
Tip redaktionen
JOB i FOKUS
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Send til en kollega

0.125