23948sdkhjf

Ufærdigt hotel på Papirøen i København skifter hænder

Det åbner først i 2024, men nu har den tyske ejendomsforvalter Union Investment købt et 128 værelser stort hotel på den delvist kunstigt opdæmmede ø Papirøen i København, meddeler det tyske selskab i en pressemeddelelse.

Hvad salgsprisen er, oplyses ikke, men sælger er udviklingskonsortiet Christiansholms Ø P/S, et joint venture mellem Danica Pension og projektudviklerne Nordkranen og Unionkul.

Hotellet på Papirøen er del af kæden Hotel 25hours og tegnes af Cobe, mens Stylt Trampoli fra Gøteborg står for indretningen. Det får 128 værelser og på toppen kommer der til at ligge en rooftopbar med udsigt over havnen, og i stuen indrettes restaurant og café.

For Union Investment er hotelkøbet også en indgangsbillet til det skandinaviske marked, forklarer Andreas Löcher, der har titel af head of Investment Management Hospitality, i pressemeddelelsen:

– København er et af Europas bedste hotelmarkeder med høje adgangsbarrierer. Derfor er vi henrykte over at kunne komme ind på det skandinaviske hotelmarked med købet af dette flagskibsprojekt, udtaler han.

Milliardprojekt for NCC

På Papirøen opføres - ud over hotellet - 253 lejligheder og lokaler til butikker, restauranter og events samt et nyt vandkulturhus som er tegnet af den japanske stjernearkitekt Kengo Kuma.

NCC vandt i 2019 i totalentreprisen på udvikling af bydelen, en kontrakt til en værdi af 1,2 mia. kr.  

I april i år kunne entreprenørselskabet sammen med Cobe og Christiansholms Ø P/S, der som nævnt består af Danica Ejendomme, Unionkul Ejendomme og Nordkranen, markere rejsegilde. Anledningen var, at det første tårn, Operatårnet, havde nået fuld højde.

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.157