23948sdkhjf

Raunstrup åbner afdeling i København

Flere opgaver på Sjælland betyder, at den aarhusianske entreprenørvirksomhed får fast kontor i hovedstaden
Øget efterspørgsel og flere større opgaver i hovedstadsområdet får nu den aarhusianske entreprenørkoncern Raunstrup A/S til at åbne afdeling i København.

Raunstrup udfører både hoved- og totalentrepriser samt tømrerarbejder og opgaver inden for bygningsservice, og det nye kontor på Gl. Kongevej skal fungere som brohoved for Raunstrups planer for yderligere ekspansion på Sjælland.

"Vi har gennem årene udviklet og forfinet vores koncept og målrettet det mod blandt andet detailkæder, forsikringsselskaber og facilities management-firmaer, og vi ser frem til at udvide disse tætte og langvarige samarbejder til at være rigtigt landsdækkende. Vi har i de seneste år flere gange taget tilløb til at åbne en afdeling på Sjælland, men nu mener vi, at tiden er rigtig", udtaler Raunstrups adm. direktør, Søren Kristensen, i en pressemeddelelse.

Klar vækststrategi

Ud over flere opgaver inden for bygningsservice har Raunstrup i de senere år vundet flere byggeprojekter i hovedstadsområdet og udfører i øjeblikket et byggeri på Frederiksberg og en svømmehal i Rødovre.

Søren Kristensen lægger da heller ikke skjul på, at Raunstrup har en klar vækststrategi i københavnsområdet. Men om det bliver gennem organisk vækst eller opkøb ligger ikke fast.

Raunstrup har de seneste seks år købt tre virksomheder, og direktøren vil derfor ikke udelukke opkøb.

"Jeg er i dialog med et par mulige emner og vil ikke afvise et opkøb. Men når det gælder den slags handler, så er der intet, der er givet, før blækket er tørt, og skiltet er sat op. Så derfor har vi nu gjort os klar til at servicere vores eksisterende kunder på Sjælland med udgangspunkt i den nyetablerede afdeling", siger Søren Christensen.

Jyske og lokale ansatte

Raunstrup har godt 300 ansatte og afdelinger i Aarhus, Randers, Silkeborg, Vejle og Odense.

Selskabet oplyser ikke omsætning, men nåede i det seneste offentliggjorte regnskabsår 2014/2015 en bruttofortjeneste på 45,5 mio. kroner og et resultat før skat på 7,4 mio. kroner.

Den nye københavnske afdeling bliver besat med medarbejdere fra de øvrige afdelinger i Vestdanmark samt nye lokale medarbejdere.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.298