23948sdkhjf

Hegnsproducent bygger nyt domicil

SER Hegn flytter til Fredericia og etablerer produktion af hegn til byggepladser
Efter mere end 25 år i Børkop mellem Vejle og Fredericia flytter SER Hegn og søstervirksomheden Mobilhegn.dk om et lille års tid til Fredericia, hvor et nyt domicil vil stå færdigt.

Den nyindkøbte byggegrund på 15.000 kvm er placeret lige ud til E20-motorvejen med en Audi-forhandler og forsyningsvirksomheden Energinet som nærmeste naboer.

”Rent logistikmæssigt ligger Fredericia rigtig godt for os, og så er den meget synlige beliggenhed ud til motorvejen bestemt også et stort plus. Vi er den absolut største leverandør i vores branchen, men ikke ret mange kender os,” siger adm. direktør Henrik Hallenberg Rasmussen.

Vokset ud af rammer

Behovet for et nyt domicil er enkelt. SER Hegn er vokset ud af rammerne i Børkop, hvor Henrik Hallenberg Rasmussens far grundlagde virksomheden i en nedlagt landbrugsejendom tilbage i 1990.

”Det er en historisk beslutning for os, da min far startede SER Hegn under beskedne kår på vores nuværende adresse i Børkop for over 25 år siden. Derfor har vi måske tøvet lidt, men vi er vækstet meget i de senere år, og nu vil vi skabe de optimale fremtidige rammer for vores medarbejdere, kunder og ikke mindst udenlandske leverandører,” siger Henrik Hallenberg Rasmussen.

Det nye domicil skal stå klar til brug næste sommer. Byggeopgaven er netop nu i udbud, og Henrik Hallenberg Rasmussen forventer at have en entreprenør på plads i løbet af de næste par uger.

Nye forretningsområder

De senere års vækst har bragt omsætningen op over 100 mio. kroner, og ambitionerne er fortsat store i den sydjyske virksomhed, som med flytningen til Fredericia vil udvide sin forretning med egenproduktion af hegn til byggepladser samt uddannelsesaktiviteter.

Foruden kontorer, mødelokaler og lager kommer det nye domicil derfor til at rumme en 1.000 kvm stor produktionshal samt et kursus- og testcenter med mulighed for overnatning.

”De produkter, vi får ind fra leverandørerne, bliver mere og mere komplicerede, og der er i stigende grad behov for uddannelse, både internt hos os og ude hos kunderne,” forklarer Henrik Hallenberg Rasmussen.

Produktionen af byggepladshegn skal ske i regi af et nyt selskab, som Henrik Hallenberg Rasmussen endnu ikke kender navnet på. Han fortæller endvidere, at de nye egenproducerede byggepladshegn ikke blot skal afsættes i Danmark, men også bruges som døråbner til markederne i Norge og Sverige.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.109