23948sdkhjf

Nyt om navne

I dag nyheder fra Stark, Jorton, Sweco, C.F. Møller og Morsø Jernstøberi
Stark

Peter Poulsen, 51 år, er ansat som logistikchef for region Fyn hos byggemarkedskæden Stark. Peter Poulsen har været ansat i Stark siden 2004 og har undervejs i karrieren blandt andet taget en lederuddannelse og arbejdet med salg og service til byggemarkedskædens professionelle kunder. Han blev trælastdirektør i 2006 og har siden stået i spidsen for Stark-forretninger i Hillerød og senest Aarup og Tommerup, hvor Stark nu har igangsat processen med at finde en afløser.

Ansættelsen sker i forlængelse af Starks åbning af et nyt, 18.000 kvm stort distributionscenter i Tommerup før sommerferien. I sin nye stilling skal Peter Poulsen sikre fortsat optimering af Starks logistikressourcer på Fyn.

Privat bor Peter Poulsen med sin kone og tre børn i Aarup, hvor han i sin fritid er aktiv i lokalråd og skolebestyrelse.

Jorton

Entreprenørselskabet Jorton A/S har ændret sin organisation.

Allan Harbo, 45 år, er udnævnt til adm. direktør. Han er uddannet ingeniør, kloakmester og snedker og har været ansat i selskabet i 14 år, heraf de seneste 11 som afdelingschef for Jortons Region Nord.

I den forbindelse er Mikkel Ovesen, 33 år, udnævnt til afdelingschef i Region Nord. Han er uddannet bygningskonstruktør og har gennemgået en intern lederuddannelse hos Jortons moderselskab, kooperativet JBH Gruppen. Mikkel Ovesen har været ansat hos Jorton siden 2010 og de seneste år arbejdet som projektchef.

Hos JBH Gruppens to øvrige selskaber, Hustømrerne A/S og A/S Boligbeton, fortsætter hhv. Klaus Andersen og Carsten Varneskov som adm. direktører.

Sweco

Ole Michael Hansen er ansat som projektchef i afdelingen for projekt- og byggeledelse hos rådgivningskoncernen Sweco.

Han er uddannet cand.polyt. fra Danmarks Tekniske Universitet (DTU) og kommer senest fra en stilling som senior project manager hos rådgivningskoncernen Rambøll. Tidligere har Ole Michael Hansen blandt andet arbejdet som rådgiver og projektleder hos Rødovre Kommunale Fjernvarme.

C.F. Møller

Arkitektvirksomheden C.F. Møller har udnævnt seks nye associerede partnere.

De nye associerede partnere er Ola Jonsson, studioleder i Stockholm. Rolf Nielsen, design director i London. Thue Borgen Hasløv, afdelingschef, C.F. Møller Lab i København. Franz C.A. Ødum, projektleder i København. Lasse Vilstrup Palm, afdelingschef, C.F. Møller Landscape i Aarhus samt Rune Bjerno Nielsen, afdelingschef, C.F. Møller Lab i Aarhus. Alle er i dag en del af ledelsen i deres respektive afdelinger.

”Udnævnelsen af associerede partnere er en anerkendelse af medarbejdernes talent og erfaring, som betyder, at de både mestrer det arkitekturfaglige og evner at formidle deres faglighed på en klar og enkel måde. Det oplever vi har stor værdi for vores samarbejdspartnere. Udnævnelserne skal også ses som et udtryk for et fokus på at styrke vores i forvejen gode relationer med eksterne samarbejdspartnere,” siger Klaus Toustrup, partner og koncerndirektør i C.F. Møller i forbindelse med udnævnelserne.

Morsø Jernstøberi

Peter Normann er ansat som adm. direktør for brændeovns-, havegrill- og køkkentøjsproducenten Morsø Jernstøberi. Han kommer til Morsø med erfaringer fra designvirksomhederne Holmegaard, Royal Copenhagen, Rosendahl Design Group og senest smykkevirksomheden Shamballa Jewels og har blandt andet arbejdet med fabriksledelse, produktudvikling og salg.

Ansættelsen af Peter Normann sker i forbindelse med, at Morsø senere på året flytter sit hovedkvarter fra Nykøbing Mors til København. Han afløser Erik Theil, der af private årsager flyttede til Norge tidligere på året, men er fortsat som adm. direktør for Morsø Jernstøberi indtil nu.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.328