23948sdkhjf

Caverion skal levere til ventilation til insulinfabrik

Teknikentreprenøren Caverion skal stå for projektstyring hos Novo Nordisk i Hillerød. Arbejdet med et nyt ventilationsanlæg tegner sig for cirka 41 mio. kroner
Teknikentreprenøren Caverion har underskrevet en aftale med medicinalkoncernen Novo Nordisk A/S om at levere en stor projektopgave til en ny såkaldt Apx-påfyldningsfabrik i Hillerød.

Her skal Caverion skal stå for projektstyring af ventilationsanlægget.

Aftalen er på cirka 5,4 mio. euro, svarende til omkring 41 mio. kroner.

Fabrikken skal fremstille medicin til behandling af diabetes og fedme.

Livsvigtig medicin

”Vi er meget stolte over at være med til at bygge et nyt, stort anlæg for Novo Nordisk. Caverions rolle og kompetencer er central for at sikre fabrikkens produktionskapacitet af den livsvigtige medicin”, siger Knut Gaaserud, der er adm. direktør for Caverions Danmark-Norge division

Han tilføjer, at virksomhedens erfaring fra medicinalindustrien er vigtig.

”Dette projekt er krævende, og vi skal holde en meget høj standard”, siger han.

35.000 kvm

Fabrikken får et areal på 35.000 kvm og forventes at stå færdig i 2019. Fabrikken vil ifølge Novo Nordisk skabe 450 nye produktions- og ingeniørarbejdspladser i Hillerød, hvor virksomheden allerede beskæftiger 1.900 medarbejdere.

1000 ansatte i Danmark

I Danmark har den store teknikentreprenør, hvis overordnede omdrejningspunkt er livscyklusløsninger til bygninger og industri, flere end 1000 ansatte og en omsætning på godt en milliard kroner. Tidligere var virksomheden kendt som ABB Electric og YIT, men skiftede i 2014 navn til Caverion. Koncernen er børsnoteret i Finland.

Projektet, som Caverion skal stå for, er netop påbegyndt og afsluttes i starten af 2017.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094