23948sdkhjf

Nyt om navne

Læs i dag nyt fra Moe, Viega, Intego og Høyrup & Clemmensen
Moe

Den rådgivende ingeniørvirksomhed MOE har udnævnt to nye projektchefer i divisionen Byggeri & Design på hovedkontoret i København.

Lenny Dueholm er udnævnt til projektchef i afdelingen for bygnings-el. Han er uddannet stærkstrømsingeniør og har de seneste to år fungeret som projektleder på en række forskellige projekter, herunder en rammeaftale med Københavns Universitet.

Lenny Dueholm har også en baggrund som elektriker og har i alt 16 års erfaring inden for området. Han har været ansat hos MOE siden 2009.

Jens Husbjerg er udnævnt til projektchef i afdelingen for brand. Han er uddannet akademiingeniør, har en master i brandsikkerhed og har arbejdet med brandsikring i 15 år for flere store rådgivningsvirksomheder, heraf de seneste to år hos MOE. Jens Husbjerg har stor erfaring med brandsikring af komplekse byggerier, heriblandt tunneller, lufthavne, arenaer og højhuse.

Viega

Villiam Rasmussen, 43 år, er ansat som ny salgschef hos vvs-teknikgrossisten Viega. Han er uddannet vvs-rørsmed og vvs-tekniker og kommer senest fra en stilling som nordisk key account manager hos varmevekslerproducenten Danfoss Redan, hvor han var ansat i 13 år. Villiam Rasmussen har arbejdet med salg i vvs-branchen siden 1990’erne.

Hos Viega skal Villiam Rasmussen styrke salgsindsatsen på det danske marked. Han afløser Dan Rosendal, som til september – efter 15 år i Viega – skifter til en stilling som salgschef hos armatur- og bruserspecialisten Hansgrohe.

Villiam Rasmussen bor i København med sin kæreste og to børn.

Intego

Teknikentreprenøren Intego har ansat nye medarbejdere.

Jan Dollerup Byrckel er ansat som serviceleder inden for el-teknisk installation og service med speciale i industriautomation i afdelingen i Kolding. Han er uddannet elektriker, el-installatør og stærkstrømstekniker og har 30 års erfaring inden for branchen. Han kommer senest fra en stilling hos teknikentreprenøren Caverion.

Mads Jacob Christiansen er ansat som projektleder inden for specialer i Integos afdeling i Aalborg. Han er uddannet elektriker og el-installatør og kommer senest fra en stilling som projektleder hos den nordjyske teknikentreprenør Thomsen & Fals.

Høyrup & Clemmensen

Thomas Birch, 32 år, er ansat som projektleder i Building Management System-afdelingen (BMS) hos den københavnske elinstallatør Høyrup & Clemmensen. Han er uddannet elektriker og elinstallatør og har gennemført første del af HD-studiet. Thoms Birch har erfaring som projekt- og entrepriseleder fra blandt andre rådgivningsvirksomheden MOE og entreprenørvirksomheden Hoffmann A/S. Han har tidligere arbejdet som elektriker hos Høyrup og Clemmensen.

I sin nye stilling som projektleder skal Thomas Birch arbejde med store kunder indenfor det offentlige og det private erhvervsliv, herunder Region Hovedstaden og teknikgrossisten Schneider Electric.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.126