23948sdkhjf

Cramo investerer i kendte maskinbrands

For at sikre optimal kvalitet og dermed effektivitet, både hos kunderne og på Cramos hjemmebane, har udlejeren investeret massivt i maskiner og materiel fra kendte internationale brands
Kvalitet fornægter sig aldrig. Cramo har købt massivt ind af maskiner og materiel fra en række af de førende leverandører på markedet. Det sikrer kunderne optimal kvalitet, når de lejer hos Cramo. Dermed opnår kunderne også den højest mulige effektivitet og minimal risiko for nedbrud.

”Vi har investeret i store mængder nye maskiner og materiel det seneste år. Der er blandt andet indkøbt lifte fra JLG og Genie, som begge er blandt verdens førende leverandører, og det er mærker, som er efterspurgte overalt. Vi har købt teleskoplæssere fra JCB og minigravere fra Yanmar og Wacker Neuson, som er blandt de førende mærker både når det angår funktion og backup fra leverandørerne, og endelig har vi købt mindre håndværktøj fra Hilti, som udgør den højest opnåelige kvalitet på sit område”, siger produktchef Anders Gøthe, Cramo A/S.

Ikke de billigste

”Det er også klart, at disse førende mærker ikke er de billigste på markedet i indkøb, men vi ser meget på omkostningen i hele maskinens levetid herunder værdien til gensalg, når vi udfaser dem fra vores flåde. Gensalgsværdien er typisk bedre og vedligeholdelsesomkostningerne lavere på maskiner og udstyr fra de førende leverandører. Det er med til at reducere vores omkostning på maskinen målt over hele dens levetid, og dermed kan lejeprisen holdes nede”.

Cramo har også en egeninteresse i at købe de mest driftssikre mærker. Cramo lover nemlig sine kunder, at det defekte materiel bliver repareret eller udskiftet indenfor fire timer.

Løfte til kunden

Skulle det mod forventning ikke ske, har Cramo ikke overholdt sit kundeløfte og kompenserer det lejede materiel med op til én uge. Driftstop koster nemlig entreprenøren penge, og skal derfor minimeres så meget som muligt.

”Der gør vi, fordi kundes nedetid er det afgørende element i mange tilfælde. Med det kundeløfte er det yderligere i vores interesse at have maskiner og materiel i høj kvalitet. Det skyldes både vores høje standard for vedligeholdelse og klargøring, og at vi kører med grej, som har en meget høj driftssikkerhed. Det er jo en yderligere fordel ved at købe de anerkendte og førende mærker på markedet.

Noteret på børsen

”Vi er en del af en europæisk baseret koncern, som er noteret på børsen i Helsinki. Vi bygger på et stærkt værdigrundlag som en seriøs udlejningsvirksomhed, der betragter lejerne som samarbejdspartnere, hvor begge parter skal få fordel af samarbejdet på langt sigt. En del af det værdigrundlag er også, at vi arbejder efter og er ISO certificeret efter 9001 og 14001”, siger Anders Gøthe.

Cramo har otte afdelinger fordelt over hele landet, hvor det indkøbte materiel er fordelt.

Sigh
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.238