23948sdkhjf

Skou Gruppen når delmål med nyt 3F-domicil

De københavnske afdelinger af fagforbundet er flyttet sammen i to nabobygninger, der nu bliver bygget sammen
I oktober 2015 tog entreprenørvirksomheden Skou Gruppen det første spadestik til 3F Københavns nye tilbygning.

Nu er bygningens betonkonstruktion opført, og tagkonstruktionen er færdig, hvilket blev fejret ved et rejsegilde forleden.

”Selvom tilbygningen har vist sig at være svært at bygge, så kan vi allerede se, at resultatet bliver et rigtig flot hus. Derfor vil jeg gerne sige mange tak til alle de håndværkere, der deltager i at opføre tilbygningen til vores medlemmer. Uden jeres indsats var det her kun blevet nogle streger på et stykke papir og ikke den flotte bygning, som er ved at tage form” sagde Helge Geest, økonomisk ansvarlig i 3F København, i sin tale til rejsegildet.

Markerer fusion

Rejsegildet markerede samtidig fusionen mellem de københavnske afdelinger af fagforeningerne 3F Hotel & Restauration, 3F Industri & Service og Lager, Post & Servicearbejdernes Fagforbund, der blev sammenlagt til 3F København tilbage i 2013.

Efter fusionen stod 3F København med to ejendomme i Nordvestkvarteret i København, der ligger side om side på henholdsvis Peter Ibens Allé 27 og Rentemestervej 60. Det er disse bygninger, der nu forbindes med tilbygningen, der er tegnet af Entasis, og som bygges af Skou Gruppen.

Tilbygningen består af to etager, hvor der etableres kontorer og mødelokaler på 1. og 2. sal. Fra anden sal bliver der udgang til en tagterrasse. Inde i bygningen beklædes dele af den rå beton med birketræsfinér for at give et lyst udtryk. Med tiden skal der vokse grøn beplantning op ad den rå beton. Byggeriet bliver samtidig ny hovedindgang og forbinder alle etager mellem de to naboejendomme, så det bliver ét stort samlet hus for 3F Københavns medlemmer og medarbejdere.

Nu forestår tilbygningens tekniske installationer samt indretningen af bygningen, der kan tages i brug i starten af august.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.141