23948sdkhjf

Nyt om navne

I dag nyheder fra Moe, Munters A/S, Krifa og Dong Energy
Moe

Gorm Gade Knudsen er ansat som projektchef for fjernvarmeområdet i Jylland og på Fyn hos rådgivervirksomheden Moe. Han er uddannet maskintekniker og kommer senest fra en stilling som seniorprojektleder hos Weiss A/S.

Hos Moe skal Gorm Gade være med til at styrke og udvide ydelserne inden for fjernvarme i Jylland og på Fyn. Han bidrager især med kompetencer inden for kedel- og forbrændingsteknik.

Tine Skotte udnævnt til ny kompetencechef for bæredygtighed, energidesign og indeklima på rådgivervirksomheden Moes kontor i Vordingborg.

Hun er uddannet DGNB-konsulent og har gennem de seneste ti år arbejdet med indeklima og energidesign og senest også bæredygtighed, både som projekterende og som bygherrerådgiver.

Munters A/S

Munters A/S, der i Danmark er mest kendt for salg af affugtnings- og befugtningsssystemer har ansat nye medarbejdere

Kenneth Karkov er ansat som servicetekniker og skal arbejde ud fra virksomhedens hovedkontor i Farum.

Han er uddannet el-installatør og kommer fra et job indenfor automation og regulering.

Christian Marcher er ligeledes ansat som servicetekniker. Han er uddannet elektriker og skal arbejde med montage- og serviceopgaver i det sydlige Jylland og på Fyn. Christian Marcher har tidligere arbejdet med installation og service indenfor tele-, data- og sikringsområdet.

Helle Aarris Nielsen er ansat som servicesupporter på hovedkontoret i Farum. Hun har senest arbejdet med administration af EU-støtteordninger.

Krifa

Thomas Højgaard, kundekonsulent i a-kassen og fagforeningen Krifa, fylder 40 år i morgen.

Han har været ansat i Krifas Aalborg-afdeling siden 2009 og arbejder både som kundekonsulent og tovholder for afdelingens øvrige kundekonsulenter.

Thomas Højgaard er uddannet akademiøkonom i ledelse og har tidligere blandt andet været souschef i en købmandsbutik. Han er bestyrelsesformand for Krifa Nordjylland.

Dong Energy

Energiselskabet Dong Energy har ansat nye medarbejdere i Nord- og Midtjylland.

Anders Svindborg Pedersen er ansat som leder af Dong Energys nye kontor i Aalborg. Han er uddannet ingeniør og kommer fra en stilling hos en rådgivningsvirksomhed. Tidligere har Anders Svindborg Pedersen været ansat hos energiselskabet Verdo og hos forsyningsselskabet Affaldvarme Aarhus.

Lars Vilhelmsen er ansat som projektleder på kontoret i Aalborg. Han kommer fra den farmaceutiske industri, hvor han har arbejdet med at reducere energiforbruget i procesudstyr.

Lasse Frimand Jensen, 30 år, er indvalgt i bestyrelsen for brancheorganisationen Dansk Fjernvarme.

Han er uddannet ved Aalborg Universitet og arbejder til daglig som projektleder ved International House Denmark, der fungerer som bindeled mellem den internationale arbejdskraft og de nordjyske virksomheder.

Lasse Frimand Nejsen har siden 2014 været byrådsmedlem for Socialdemokraterne i Aalborg Kommune og er bestyrelsesformand for en række forsyningsvirksomheder i kommunen.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

1.031