23948sdkhjf

Case på pletten med masser af nyt

Case har tænkt sig, at der for alvor skal vises frem på Bauma. Et standareal på mere end 3000 kvm for hvert segment skal sætte en tyk streg under, hvad firmaet kan
Der er lagt op til et kæmpearrangement hos Case på Bauma. Mere end 3.000 kvadratmeter er sat af til hvert segment, som Case dækker, for eksempel byggeri og byudvikling, vejanlæg, genbrugsanlæg samt også transportsektoren.

Ved indgangen vil gæsten drages mod den nye gravemaskine i D-serien og den nye 580 ST-rendegraver, som er udrustet med en nyudviklet gravearm og læsser-arm. En nyudviklet grader vil også være at finde og vil sammen med øvrige nyheder blive præsenteret.

Læssemaskinerne vil også være repræsenteret i form af den nye F-serie. Det sker sammen med nye skridstyrede læssemaskiner og en helt ny serie minigravere.

Liv på standen

Case har jo i flere år kørt det såkaldte rodeoshow, hvilket betyder, at kunderne er vant til at se maskinerne køre. Det vil der også blive mulighed for her, idet flere af modellerne vil deltage i et livligt show med jævne mellemrum.

Gravemaskinerne i D-serien blev præsenteret første gang under Intermat og nu kommer fem nye modeller, CX130D, CX160D og CX180D i medium størrelse samt CX490D og CX500D i den tungere modelserie. De har alle tier 4 final-motorer, som ikke kræver tilsætningsstoffer. Det betyder lavere driftsomkostninger som følge af længere serviceintervaller.

Nye bomme på rendegraveren

På rendegravermodellerne vil der på 580 ST være mulighed for en ny type gravearm med overlappende cylindre.

I Danmark repræsenteres Case af S.D. Kjærsgaard, som med sine folk naturligvis vil være til stede på udstillingen.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.293