23948sdkhjf

Nyt om navne

I dag nyheder fra Sweco, Windowmaster, Cowi
Sweco

Ole Møller Christensen er ansat som seniorrådgiver i rådgivningsvirksomheden Swecos afdeling i Aalborg.

Han er oprindeligt uddannet vvs-ingeniør og kommer fra en stilling som projektchef hos teknikinstallatørvirksomheden Bravida.

Ole Møller Christensen har tidligere været direktør for og medejer af installatørvirksomheden Møller Christensen A/S – i dag en del af Bravida – i mere end 25 år.

Ud over at bidrage til installationsgruppen i Aalborg, skal han indgå i salgsteamet samt bidrage til udbredelsen af Swecos kompetencer inden for drift og vedligehold.

Amir M. Ahmadi er ansat som fagprojektleder i afdelingen for elinstallationer på Swecos kontor i Glostrup.

Amir M. Ahmadi er uddannet stærkstrømsingeniør fra Ingeniørhøjskolen i Aarhus og kommer fra en stilling hos Building Design Partnership i Manchester i England, hvor han var faglig projektleder og blandt andet har arbejdet med forsyningsanlæg, bygningsinstallationer, AutoCAD og Revit MEP.

Hos Sweco kommer til at indgå i stærkstrømsgruppen og skal blandt andet arbejde som fagleder på bolig- og domicilbyggerier.

Malene Horslund Mortensen er ansat som konstruktionsingeniør i Swecos afdleing i Glostrup.

Malene Horslund Mortensen er nyuddannet civilingeniør inden for bærende konstruktioner og tektonisk design fra Aarhus Universitet.

Under sin uddannelse har hun været i praktik hos ingeniørfirmaet Søren Jensen i Aarhus.

Windowmaster

Ventilationsteknikvirksomheden Windowmaster har ansat nye medarbejdere.

Nicolaj Rasmussen Shabtai er ansat som head of product management.

Han kommer senest fra en stilling som ansvarlig for for produktlanceringer og ledelse af corporate-strategiprojekter hos teknologivirksomheden Napatech og har tidligere arbejdet med product management hos blandt andre headset-producenten GN Netcom og lyd- og billedvirksomheden B&O Play.

Steen Overgaard Sørensen er ansat som chief financial officer.

Han kommer senest fra en stilling som finansdirektør hos akustikpladeproducenten Rockfon og har 16 års erfaring fra internationale stillinger inden for økonomi hos blandt andre analyseteknologivirksomheden Foss og Vækstfonden.

Cowi

Erik Amtoft, 51 år, er udnævnt til teknisk direktør for jernbaner og metroer hos rådgivningsvirksomheden Cowi.

Han er uddannet akademi-ingeniør fra Danmarks Tekniske Universitet (DTU) og har arbejdet som markeds- og projektchef i Cowi siden 2008.

Som teknisk direktør får Erik Amtoft porteføljeansvar for store, tværfaglige baneprojekter i Danmark samt ansvaret for at udvikle rådgivningsvirksomhedens tekniske kompetencer og konkurrencekraft på det internationale marked for jernbaner, letbaner og metroer.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.187