23948sdkhjf

CAT viser også dozere og minilæssere

Ny stor dozer og en ny skridstyret minilæsser vil være at finde i München
Cat-dozeren D6N LGP er nu med EU trin-4 motor og har samtidig fået lock-up i transmissionen.

Samtidig har maskinføreren mulighed for at indstille kørehastigheder og ydeevne samt foretage forvalgte gear- indstilliger, når der foretages retningsskift.

Sammen med en unik komfort giver det markedets højeste produktivitet samt bedst mulige brændstoføkonomi i alle opgaver. Maskinen er forberedt for maskinstyring. En integreret Cat Grade Slope Assist automatiserer bladets hældningsindstillinger, så arbejdet udføres mere produktivt og effektivt.

Kompakt læsser

Cat 299D2 XHP Skridstyret minilæsser: Den nye Cat 299D2 XHP er en yderst kompakt skridstyret minilæsser med indbygget banebrydende teknologi og komfort i særklasse. Maskinens hydrauliksystem leverer op til 150 liter olie i minuttet, så der er her tale om et stykke værktøj til brug i ekstreme opgaver såsom gren- og træknusning samt fræsning.

Den udstillede maskine på Bauma 2016 er samtidig udstyret med stålbånd, således maskinen kan arbejde i skoven eller på nedbrydningspladsen, uden at undervognen tager skade.

Læssemaskine på hjul

Cat 918M er en 10 tons gummihjulslæsser, der lukker det sidste hul i Cats produktprogram af kompakte læssere. Der kan derfor nu tilbydes maskiner fra 5,5 tons og op til 16,5 tons i denne serie.

Som resten af maskinerne lever 918M op til de seneste miljøkrav, og samtidigt er der under udviklingen af denne serie lagt særlig vægt på at opnå maksimal ydeevne, førerkomfort og stabilitet.

Læs også: " Caterpillar giver den gas på Bauma ".
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.25