23948sdkhjf

Nyt om navne

I dag nyheder fra Cembrit, FRI og Hansgrohe
Cembrit

Torben Sørensen, 34 år, er ansat som teknisk rådgiver hos Cembrit, der fremstiller tag- og beklædningsplader i fiber- cement.

Han er oprindeligt uddannet skibstømrer hos Hvide Sande Skibs- og Baadebyggeri og har videreuddannet sig til bygningskonstruktør på Nordjyllands Erhvervsakademi.

Torben Sørensen kommer senest fra et job som salgstekniker og bygningskonstruktør hos byggemarkedskæden Stark og har tidligere arbejdet som tømrer.

Hos Cembrit skal han blandt andet arbejde med rådgivning om produkter og deres anvendelse samt gennemgang af tegningsmaterialer og tilbudsregning.

FRI

Majbritt Juul er ansat i Foreningen af Rådgivende Ingeniører, FRI.

Hun er uddannet cand. merc. jur. fra Aalborg Universitet og kommer fra en stilling som ansvarlig for forretningsudvikling på energiområdet i affalds- og energivirksomheden Vestforbrænding. Tidligere har hun været ansat i DSB.

Hos FRI skal Majbritt Juul primært arbejde indenfor energi- og forsyningsområdet, herunder med vejledning til medlemsvirksomhederne om udbud af rådgivning under forsyningsdirektivet samt energi- og bygningsområdet.

Sammen med FRI’s ekspertudvalg for energi skal Majbritt Juul være med til at sætte de rådgivende ingeniørvirksomheders dagsorden på energi- og forsynings- området samt dække energiområdet i forhold til FRI’s ekspertudvalg for byggeri.

Hansgrohe

Frank Lund Thøgersen er ansat som nordisk retail salgschef hos armatur- og bruserspecialisten Hansgrohe.

Han kommer fra en tilsvarende stilling hos toiletsæde- og badeværelsestilbehørproducenten Pressalit A/S.

Hos Hansgrohe skal Frank Lund Thøgersen blandt andet stå for at udvikle og optimere Hansgrohes retail-forretning i de nordiske lande.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.125