23948sdkhjf

Nyt om navne

I dag nyheder fra Orbicon, Banedanmark, Kara/Noveren og Patrade
Orbicon

Jens Mogensen, 28 år, er ansat som vejingeniør hos rådgivningsvirksomheden Orbicon. Han er uddannet diplomingeniør fra Ingeniørhøjskolen Aarhus Universitet med speciale i infrastrukturdesign. Hos Orbicon skal Jens Mogensen arbejde med projektering og klimatilpasning af vejanlæg.

Banedanmark

Jan Schneider-Tilli er tiltrådt som direktør for det Banedanmarks program for udskiftning af forældede signalanlæg på S- og fjerntogsbanerne frem mod 2021. Han kommer fra en stilling som projektdirektør for den kommende nye banestrækning fra København til Ringsted.

Jan Schneider-Tilli tiltræder i forbindelse med en organisationsændring, hvor alle Banedanmarks anlægsarbejder samles under en fælles ledelse. Den vil i fremtiden bestå af adm. direktør Per Jacobsen og direktørerne for de fem divisioner.

Divisionen Anlæg, som indeholder alle anlægs- og fornyelsesprojekter samt København-Ringsted banen, Ringsted-Femern banen og elektrificeringsprogrammet, ledes af anlægsdirektør Steen Neuchs Vedel.

Divisionen Teknik samler produktion og teknisk drift, herunder vedligeholdelse af jernbanen, ledes af teknisk direktør Søren Boysen.

Divisionen Trafik får ansvaret for det tværgående samarbejde med DSB med Peter Svendsen som trafikdirektør.

Divisionen HR har fortsat ansvaret for kvalitet og sikkerhed og ledes af HR-direktør Charlotte Smidt.

I divisionen Økonomi med ansvaret for IT, indkøb og økonomi skal der ansættes en ny direktør.

Kara/Noveren

Trine Holmberg er ansat som direktør i det fælleskommunale energi- og affaldsselskab Kara/Noveren, der ejes af ni sjællandske kommuner.

Hun er ph.d. fra Københavns Universitet, har en masteruddannelse fra RUC og kommer fra en stilling som direktør med ansvar for en række centre inden for det tekniske område i Fredensborg Kommune.

Tidligere har Trine Holmberg blandt andet arbejdet som teknisk direktør i Gentofte Kommune og vicekommunaldirektør i Bramsnæs Kommune. Hun tiltræder 1. april.

Patrade

Klaus Kristensen er ansat som ny varemærkejurist hos patentbureuaet Patrade. Klaus Kristensen er nyuddannet jurist fra Aalborg Universitet og har arbejdet som medhjælper i Patrades Aalborg-kontor under sine studier. Her skal han også arbejde som fastansat.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.156