23948sdkhjf

Nyt om navne

I dag nyheder fra Bygningsstyrelsen, Dansk Byggeri, Greve Kommune og Krifa
Bygningsstyrelsen

Ulla Skjærbæk Johansen, 48 år, er ansat som ny chef for Bygningsstyrelsens kommende kontor i Skanderborg.

Hun er uddannet bygningskonstruktør, har en masteruddannelse i brand fra Danmarks Tekniske Universitet (DTU) og har i 2015 afsluttet en diplomuddannelse i ledelse. Ulla Skjærbæk Johansen har flere års ledelseserfaring på bygge- og ejendomsområdet og kommer senest fra en stilling som afdelingsleder for byggesags- og industrimiljø- afdelingen i Vejle Kommune.

I sin nye stilling skal hun stå for etableringen af Bygningsstyrelsens Skanderborg-afdeling, herunder rekruttere medarbejdere og arbejde med at finde lokaler til de statslige institutioner, der skal flytte ud af hovedstadsområdet. Hun tiltræder 1. april.

Ulla Skjærbæk Johansen bor med sin familie i Jelling ved Vejle, hvor hun er aktivt engageret i byens foreningsliv.

Dansk Byggeri

Lasse Møller Vollesen, 52 år, er udnævnt til afdelingschef for området Erhvervs- og Brancheservice i brancheorganisationen Dansk Byggeri.

Han er uddannet bygningsingeniør fra Aarhus Teknikum og var, inden han kom til Dansk Byggeri i 2013, ansat som marketingchef hos entreprenørvirksomheden Hoffmann.

Tidligere har Lasse Møller Vollesen arbejdet med salg, strategi og forretningsudvikling hos entreprenørvirksomhederne MT Højgaard og NCC.

Udnævnelsen af Lasse Møller Vollesen er led i et generationsskifte, hvor Niels Nielsen, som han afløser, fortsætter som branchedirektør for Danske Anlægsentreprenører samt i Erhvervs- og Brancheservices team- ledelse. Desuden overtager Niels Nielsen sekretariatsbetjeningen af Dansk Byggeris vejbygningssektion.

Organisationsændringerne betyder desuden, at Lasse Møller Vollesen overdrager opgaven som konsulent for tagdækningssektionen til Anders Hjorth Jensen.

Lasse Møller Vollesen vil fortsat betjene foreningen Danske Råstoffer og Dansk Byggeris råstofsektion.

Greve Kommune

Claus Thykjær, 46 år, er ansat som ny kommunaldirektør i Greve Kommune.Han er uddannet cand.oecon. og kommer fra en stilling som kommunaldirektør i Guldborgsund Kommune.

Claus Thykjær indtræder samtidig i bestyrelsen for kommunens erhvervsafdeling, Erhvervscentret, hvor han erstatter afgående kommunaldirektør Allan Vendelbo.

Krifa

Flemming Skjølstrup, jobrådgiver i fagforeningen og a-kassen Krifa, fylder 50 år i morgen.

Han er uddannet inden for personaleadministration i Post Danmark og har tidligere arbejdet med salg, marketing og konceptudvikling hos Post Danmark og Dansk Musikteater.

I sit daglige arbejdet rådgiver Flemming Skjølstrup medlemmer, der har mistet trivslen i deres arbejdsliv og har brug for at blive hjulpet videre.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.14