23948sdkhjf

Nyt om navne

I dag nyheder fra Intego, Xella, Dansk Boligbyg, Aalborg Kommune og Krifa
Intego

Teknikentreprenøren Intego har ansat nye medarbejdere.

Henrik Hougaard er ansat som afdelingsleder for installation og service i afdelingen i Aarhus. Henrik Hougaard har en uddannelse som el-installatør suppleret med lederuddannelse hos Tekniq og Dansk Industri og kommer senest fra en stilling som distriktschef hos teknikentreprenøren Caverion.

Martin Vinther Ravnebæk er ansat som salgschef inden for telecom-området i afdelingen i Hedensted. Martin Vinther Ravnebæk har en uddannelse som markedsføringsøkonom suppleret med en coachinguddannelse og kommer senest fra en stilling som salgschef hos KM Telecom.

Xella

Byggevareproducenten Xella, der blandt andet står bag Ytong-porebetonelementer og Fermacell-fibergipsplader, har ændret i sin nordiske organisation.

Niels-Jørgen Pallesen, der hidtil har været nordisk ansvarlig for Fermacell og Ytong, skifter til en ny rolle som market director med fokus på de skandinaviske markeder og Storbritannien for Fermacell.

Fredrik Johansson, som hidtil har været markedschef for Sverige, overtager positionen som ansvarlig for Ytong-produkter i Norden.

Dansk Boligbyg

Bygge-entreprenøren Dansk Boligbyg har ansat nye medarbejdere.

Søren Legind Larsen, 30 år, er ansat som projektleder i afdelingen i Horsens.

Han er uddannet tømrer og bygningskonstruktør og har arbejdet som projektleder siden 2012, senest i forbindelse med en ombygning af en eksisterende erhvervsejendom på Tagensvej i København til ungdomsboliger og erhvervsformål.

Jakob Fauerholm Jensen, 42 år, er ansat som byggeleder i afdelingen i Hobro.

Han er uddannet byggetekniker og har en håndværksmæssig baggrund som tømrer og bådbygger.

Jakob Fauerholm Jensen har tidligere arbejdet som selvstændig tømrermester og byggeleder, blandt andet på Grønland. I forbindelse med uddannelsen til byggetekniker var Jakob Fauerholm Jensen i praktik hos Dansk Boligbyg.

Aalborg Kommune

Christian Roslev, 48 år, er ansat som ny kommunaldirektør i Aalborg Kommune.

Han har hidtil været ansat som projektdirektør i kommunens by- og landskabsforvaltning og tidligere blandt andet været direktør i Nordjyllands Trafikselskab og Frederikhavn Kommune.

Christian Roslev tiltræder 1. april. Han afløser Jens Kristian Munk, der efter 17 år på posten har valgt at gå på pension.

Krifa

Henrik Bak Jepsen, kundekonsulent i fagforeningen og a-kassen Krifa, fylder 50 år på søndag. Henrik Bak Jepsen er uddannet teknisk assistent og arbejdede som salgsassistent, indtil han i 1996 kom til Krifa.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.127