23948sdkhjf

Stigende byggeaktivitet øger efterspørgslen på løfteudstyr

Udlejningsvirksomheden GSV har købt mere grej til vacuum-assisteret håndtering af tunge byggeelementer
Kunderne efterspørger den dansk udviklede og producerede vacuumlift Smartlift. Derfor har materieludlejeren GSV købt 11 ekstra til montering af vinduer, gipsplader og bygningselementer

GSV har i forvejen en betydelig flåde af Smartlifte til montage af vinduer, gipsplader og bygningselementer, men nu er der indkøbt yderligere 11 enheder for at kunne imødekomme kundernes behov.

GSV har hele Smartlifts program af dansk producerede vindues- og gipslifte både til indendørs og udendørs brug med løfteevne fra 250 kg til 780 kg.

Byggefirmaet GVL Entreprise A/S er en af de faste brugere af Smartlift, og projektleder Michael Nielsen har haft Smartlifte i brug på de tre seneste projekter.

God til glas og gips

”I en børnehave monterede vi et stort glasparti, og der brugte vi den. Lige nu arbejder vi på et byggeri, hvor der skal monteres nogle ret tunge gipsplader, som er bygget op med isolering. Der bruger vi også en Smartlift”, siger Michael Nielsen.

”Det handler selvfølgelig om, at vi ikke må løfte ret meget mere af hensyn til arbejdsmiljøet, og en Smartlift er meget praktisk at komme rundt med, uanset om det er udendørs eller indendørs. En anden stor fordel er, at det er meget hurtigt at lære at køre og betjene en Smartlift. Det tager vel ti minutter at lære, og det er vigtigt for os, når det er forskellige medarbejdere, der betjener liftene”, siger Michael Nielsen.

Foretrækker at leje

”Vi bruger dem ret meget, og måske kunne det på sigt betale sig at købe Smartlifte, men så skal vi også vedligeholde og transportere dem rundt. Hos GSV har jeg én bestemt kontaktperson, og så kommer der materiel fra dag til dag. Det fungerer upåklageligt”, fortsætter han.

”Lige nøjagtigt Smartlifte bestiller vi ofte i god tid, fordi de er meget udlejet. Vi bruger også rigtigt mange indendørs saxlifte, og dem lejer vi også hos GSV”.

Stor efterspørgsel

Direktør for produktudvikling hos GSV, Birger Hansen, oplever stor efterspørgsel, ikke mindst på grund af stigende fokus på arbejdsmiljø.

”Mange virksomheder finder ud af, at de foruden at overholde kravene om løft, øger produktiviteten, for eksempel ved montage af vinduer. Ved manuel montage skal der oftest bruges to-tre mand pr. vindue. Med en Smartlift kan der i mange tilfælde spares en mand, og så kan de endda nå at montere flere vinduer,” siger Birger Hansen.

De nye lifte er både til inden- og udendørs brug, og de er fordelt rundt i afdelinger over hele landet.

Sigh
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094