23948sdkhjf

Aalborg-entreprenør køber østjysk tømrervirksomhed

Færch & Co. ønske at byde på større entrepriser og overtager derfor Solbjerg Tømrer- og Murerforretning i Aarhus
Et ønske om at styrke begge sine serviceafdelinger og få bedre muligheder for at byde på større entrepriser betyder nu, at aarhusianske Solbjerg Tømrer- og Murerforretning A/S i Aarhus bliver en del af entreprenørvirksomheden Færch & Co. A/S fra Aalborg.

Færch & Co har fast 35 ansatte beskæftiget i Aarhus, og med overtagelsen af Solbjerg Tømrer- og Murerforretning vokser virksomheden fra i alt 75 til 120 mand, hvoraf de 80 vil få base i det midtjyske.

”Vi har i flere år ledt efter en servicevirksomhed, da vi manglede dette forretningsområde som et supplement til den entrepriseafdeling, vi har opbygget i Aarhus”, fortæller adm. direktør Søren Worup fra Færch & Co i en pressemeddelelse.

Fordel for kunderne

Den nuværende indehaver af Solbjerg Tømrer- og Murerforretning, Simon Steffensen, fortsætter som direktør efter overtagelsen, og den øvrige bemanding, drift og adresse i Aarhus vil være den samme. Her får Simon Steffensen hovedansvaret for serviceafdelingen og vil derudover sammen med Søren Worup fokusere på at udvikle den eksisterende forretning, der i dag består af lige dele entrepriser og serviceopgaver.

”Det er en fordel for både os og vores kunder, at Solbjerg Tømrer- og Murerforretning bliver en del af en stor, solid flok, så vi fremover vil kunne løfte nogle større opgaver”, siger Simon Steffensen.

Ud af de to sammenlagte virksomheders 80 folk i Aarhus-afdelingen er de syv erfarne funktionærer, hvor projektchef Søren Fønss fra Færch & Co vil få ansvaret for entrepriseopgaverne i området.

”Forhåbningen er, at vi fremover er gearet til at byde ind på endnu større serviceopgaver og entrepriser i Aarhus-området”, siger Søren Worup.

Som noget nyt får Færch & Co, der blev grundlagt i 1892, ved overtagelsen af Solbjerg Tømrer- og Murerforretning nu også en mindre murerafdeling.

Fremgang på alle fronter

Færch & Co ejes i dag 75 procent af Guldbæk Holding, der er en del af A. Enggaard Gruppen, og 25 procent af Worup Holding.

Virksomheden opnåede i det seneste regnskabsår 2014/15 en mærkbar fremgang på alle fronter med en bruttofortjeneste på 27,8 mio. kroner og et overskud på driften på 4,6 mio. kroner – en fremgang på 3,6 mio. kroner. Resultatet før skat steg fra 812.000 kroner til 4,3 mio. kroner.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.109