23948sdkhjf

Nyt om navne

I dag nyheder fra Sweco Danmark, Næstved Kommune og Malerforbundet i Danmark
Sweco Danmark

To nye medarbejdere er ansat hos rådgivervirksomheden Sweco Danmark.

Mads Sigger Lundby Nielsen er pr. 1. januar 2016 ansat som ingeniør i afdelingen for vand og spildevand i Sweco Danmark.

Han er 27 år, uddannet bygningsingeniør og skal arbejde bredt med afløbs- og vandforsyningsopgaver samt varetage tilsynsopgaver.

Mads Sigger Lundby Nielsen har tidligere været ansat som studentermedhjælper hos Sweco Danmark, hvor han blandt andet arbejdede på Lyngby-Taarbæk letbaneprojektet.

Rafal Farhan er pr. 1. januar 2016 ansat som teknisk designer i afdelingen for vand og spildevand i Sweco Danmark. Han er 32 år og skal arbejde med projektering og tilsyn i forbindelse med afvandingsdelen af København-Ringsted baneprojektet.

Rafal Farhan kommer fra en stilling som landmålingstekniker hos Landinspektørfirmaet LE34, hvor han blandt andet varetog opmålingsopgaver, installation og opsætning af geoteknik samt optegnede situationsplaner m.v.

Næstved Kommune

Næstved Kommune har valgt at ansætte Torben Bahn Petersen som ny chef for Center for Arbejdsmarked pr. 1. marts 2016.

Torben Bahn Petersen kommer fra en lignende stilling i Slagelse Kommune, og han er indstillet af et enigt ansættelsesudvalg.

Torben Bahn Petersen er 50 år og har en lang karriere inden for arbejdsmarkedsområdet, hvor han blandt andet har været arbejdsmarkedschef i Slagelse Kommune og Kalundborg Kommune.

Malerforbundet i Danmark

Malerforbundet i Danmark har afholdt ekstraordinær kongres, og her har de delegerede valgt Tonny Olsen til ny næstformand og Martin B. Hansen til ny forbundssekretær. Begge blev valgt uden modkandidater.

Desuden besluttede kongressen at reducere den politiske ledelse med en kongresvalgt, således at den daglige ledelse fremover består af fem kongresvalgte.

Herefter ser den daglige ledelse ud som følger: Forbundsformand Kresten Vendelboe, næstformand Tonny Olsen, hovedkasserer og økonomiansvarlig Ib Hansen, forbundssekretær Carsten Niebuhr og forbundssekretær Martin B. Hansen.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.125