23948sdkhjf

Nyt om navne

I dag nyheder fra Hofor, Knauf A/S og KPC
Hofor

Hovedstadsområdets forsyningsselskab Hofor har tildelt prisen ”Den Gyldne Termostat” til teknisk ejendomsleder Claus Puggaard for sin ihærdige indsats for at spare energi på Vanløse Skole i København.

Han har skabt mærkbare besparelser på skolens energiregning og gjort en stor indsats for at udvikle og udbrede intelligent energistyring.

Hans indsats har resulteret i en årlig besparelse for Vanløse Skole på 40.000 kroner, der nu kan omsættes til bøger og oplevelser på skolen. Claus Puggaard har samtidig formået at formidle sin viden om energibevidst adfærd videre til næste generation, og viser med sit engagement næste generation vejen mod et mere grønt og energiansvarligt samfund.

Prisen ”Den Gyldne Termostat” er indstiftet af Hofor og blev uddelt for anden gang ved arrangementet ”Den enkle vej til energibesparelser” den 19. januar 2016 i Børssalen.

Prisen gives af Hofor til en københavnsk ejendomsansvarlig, som har sparet en masse energi og gjort en stor indsats for at udvikle og udbrede intelligent energistyring.

Knauf A/S

Mads Lund Hansen er ansat som ny CFO hos producenten af gipssystemer Knauf A/S. Efter en længere periode med stor udvikling i økonomiafdelingen ser Knauf muligheder i at understøtte denne fremgang med nye kompetencer.

Mads Lund Hansen får det overordnede ansvar for ledelsen af økonomiafdelingen. En af hans primære opgaver bliver at sikre løbende fremdrift med Knaufs strategiske retning og vision.

Han bringer stor ekspertise med sig i kraft af en lang karriere inden for økonomistyring, senest som CFO i hos grillleverandøren Weber-Stephen Nordic ApS.

KPC

Christian Gade er ansat som ny økonomidirektør hos entreprenør- og udviklingskoncernen KPC A/S.

Han kommer fra en stilling som group finance manager hos vinduesproducenten Dovista og uddannet cand.merc.aud fra Aalborg Universitet og statsautoriseret revisor. 48-årige Christian Gade har tidligere arbejdet 20 år hos revisionsselskabet PwC.

Christian Gade skal arbejde arbejde ud fra KPC-koncernens hovedkontor i Herning som led en organisationstilpasning, der afspejler virksomhedens ekspansive udvikling.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.172