23948sdkhjf

Raunstrup øger fokus på bygningsservice

Den aarhusianske tømrer- og entreprenørkoncern vil med ansættelsen af ny divisionschef have en større bid af kagen inden for drift og vedligehold af ejendomme
Den løbende drift og vedligehold af en ejendom rummer mange små og store opgaver, og dem vil den aarhusianske tømrer- og entreprenørkoncern Raunstrup nu have en større del af.

Raunstrup øger derfor sit fokus på bygningsservice med ansættelsen af Kurt Vahlun Sørensen som ny divisionschef på området.

”Vi har gennem de senere år haft stor succes med at udvide vores bygningsserviceforretning, således at den i dag håndterer mellem 8000 til 10.000 ordrer om året. Vi ser dog et potentiale for yderligere vækst inden for bygningsservicesegmentet, da der er en klar tendens til, at eksempelvis forsikringsselskaber, boligselskaber og facility managementvirksomheder, ønsker færre og større leverandører inden for bygningsservice”, siger adm. direktør i Raunstrup A/S, Søren Kristensen, i en pressemeddelelse.

Kurt Vahlun Sørensen er 45 år og har i mere end 10 år arbejdet med at udvikle serviceorganisationer, med fokus på kundefokus, høj arbejdsglæde og effektivitet.

Han kommer senest fra et job som director ved energivirksomheden SE Big Blue A/S, og har tidligere været produktions- og servicechef hos bredbåndsudbyderen Stofa A/S.

”Bygningsserviceområdet er allerede i dag et af Raunstrups vigtige fokusområder. Og selvom vi allerede gør det rigtigt godt, er der ingen tvivl om, at vi kan gøre det endnu bedre i fremtiden. Jeg ser frem til at realisere det meget store vækstpotentiale der er indenfor Bygningsserviceområdet og indfri vores mål om, at vi i år 2020, skal være ”Danmarks bedste og foretrukne leverandør af byggeservice”, udtaler Kurt Vahlun Sørensen i pressemeddelelsen.

Afdelinger i fem byer

Raunstrup-koncernen består af moderselskabet Raunstrup A/S og de to divisioner Raunstrup Tømrer A/S og Raunstrup Entreprise A/S.

Raunstrup A/S opnåede en markant fremgang i seneste regnskabsår 2014/2015 med en fremgang i bruttofortjenesten fra 25,5 til 45,5 mio. kroner mens driftsresultatet steg med 4,3 mio. kroner til 5,6 mio. kroner.

Bundlinjen gik også markant frem – fra 2,7 til 7,4 mio. kroner før skat.

Koncernen har afdelinger i fem byer i Jylland og på Fyn og har cirka 275 ansatte.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.111