23948sdkhjf

Nyt om navne

I dag nyheder fra Knauf A/S, Sweco Danmark A/S, Krifa, Håndværksrådet, HME A/S og Rias
Knauf A/S

Michal Houlberg Jensen er ansat som produktchef hos producenten af gipsbaserede byggesystemer samt loft- og vægmaterialer Knauf A/S.

Michal Houlberg Jensen bliver ansvarlig for kategorien facader og etagedæk. Med fokus på innovation og sortimentssammensætning får Michal Houlberg Jensen en vigtig rolle i at drive udviklingen for denne produktkategori.

Foruden stærke kommercielle kompetencer har han mange års erfaring fra lignende stillinger i Arla og Tvilum. Michal Houlberg Jensen er uddannet cand.merc. i markedsøkonomi og får base i Hobro.

Sweco Danmark A/S

Rådgivervirksomheden Sweco Danmark A/S har ansat en række nye medarbejdere.

Sarah Rosa Kronborg er ansat som ingeniør i afdelingen for elinstallationer, som en del af CAD-operatørgruppen i Glostrup. Hun er uddannet sygeplejerske og bygningskonstruktør og kommer fra en stilling hos Balslev, hvor hun har udført projektering i Revit i alle byggeriets faser. Hos Sweco Danmark skal Sarah Rosa Kronborg fungere som CAD-operatør og indgå som en drivende del af vores udvikling på området.

Thomas Gottfredsen er ansat som seniorbyggeleder i afdelingen for projekt- og byggeledelse i Glostrup. Thomas Gottfredsen er 39 år og kommer fra en stilling som projektleder hos Adserballe & Knudsen. Han skal arbejde på Niels Bohr med afslutning af råhus og stål.

Peter Lilja Petersen er ansat som seniorbyggeleder i afdeling for projekt- og byggeledelse i Glostrup. Peter Lilja Petersen er 61 år og kommer fra en stilling som projektleder hos MT Højgaard. Han skal arbejde på Teknikbygningen på Herlev Hospital.

Philip Peter Sonne er ansat som seniorbyggeleder i afdeling for projekt- og byggeledelse i Glostrup. Philip Peter Sonne er 59 år og har arbejdet som selvstændig med sit eget firma PSentreprise. Han skal arbejde på Niels Bohr med styring af fælles byggeplads.

32-årige Jacob Rasmussen er ansat som bygningskonstruktør i Sweco Danmark i Viborg. Han er nyuddannet bygningskonstruktør og udlært tømrer.

Jonas Pedersen er ansat som bygningskonstruktør i Aarhus. Han kommer fra en stilling som bygningskonstruktør hos Dalton Elementfabrik. Jonas Pedersen skal arbejde med IKT & BIM, som han har skrevet om i sit specialeprojekt.

Sebastian Løck er ansat som projektleder i afdelingen for facilities management. Han er civilingeniør med mere end 16 års erfaring og med spidskompetencer inden for indeklima, energi og bygningsfysik.

Sin tekniske baggrund har han suppleret med uddannelser inden for økonomi og projektledelse.

Sebastian Løck kommer fra en stilling som seniorrådgiver hos Dansk Standard, hvor han blandt andet rådgiver virksomheder i energiledelse og indeklima. Tidligere har han været ansat som projektleder hos rådgivervirksomheden Alectia.

Han er ansat i Swecos FM-afdeling i Glostrup, er 45 år og kommer fra Frederiksberg.

Krifa

Digital chef Henri Brorson fylder 40 år i dag den 18. januar. Han er uddannet cand.theol. og master i corporate communication.

Efter nogle år som sognepræst i folkekirken skiftede han i 2007 til Krifa, hvor han blandt andet har været projektleder, direktionsassistent og digital udviklingsleder.

Den 1. november blev han digital chef med ansvar for blandt andet hjemmeside, apps og digitale selvbetjeningsmuligheder.

Håndværksrådet

Chefkonsulent i Håndværksrådet Tine Bork er udpeget af udenrigsministeren til at sidde i det rådgivende organ Udviklingspolitisk Råd. Rådet har løbende strategisk dialog med udenrigsministeren og rådgiver ministeren om gennemførelse af det danske udviklingssamarbejde i regi af den statslige udviklingsorganisation Danida. Udpegningen gælder en periode på tre år, og det er anden gang, Tine Bork er udpeget.

Udviklingspolitisk Råd består af i alt 15 repræsentanter for erhvervsorganisationer, fagbevægelse, videninstitutioner samt andre ikke-statslige organisationer (NGO’er).

HME A/S

Klavs Bo Kamp er pr. 1. januar 2016 tiltrådt som projektchef hos Hormum Murer- og Entreprenørforretning, HME A/S. Han kommer fra en stilling som afdelingsleder hos nedrivningsfirmaet Kingo Karlsen A/S.

Rias

Jette Duus er pr. 4. januar 2016 tiltrådt som intern salgskoordinator i byggeridivisionen hos producenten af plasthalvfabrikata til blandt andet bygge- og anlægsbranchen, Rias i Roskilde.

Hun har erfaring med både forhandler- og detailleddet og kommer senest fra en stilling som disponent hos Bauhaus Roskilde, som hun var med til at åbne for tre år siden.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.125