23948sdkhjf

Byggeiver luner i Rias’ regnskab

Travlhed i byggesektoren og iver efter gør-det-selv-projekter luner godt i plastproducentens Rias’ regnskab.

Her er afsætningen af byggeri- og gør-det-selv-produkter overgået virksomhedens forventninger og er landet på et noget højere niveau end den tilsvarende periode i sidste regnskabsår.

Rias laver plastprodukter til byggesektoren blandt andet til tag- og facadekonstruktioner.

Det viser Rias regnskab tredje kvartal af regnskabsåret 2018/19, som virksomheden netop har sendt ud.

- Byggeridivisionen har genvundet salget og er nu tilbage på et noget højere niveau end før krisen, hvilket må opfattes som positivt. Stemningen i DIY sektoren (gør-det-selv-sektoren, red.) er positiv, og man forventer en let positiv udvikling for 2020, fremgår det af regnskabsmeddelelsen sendt fra Rias’ ledelse.

Brexit ses i eksportregnskabet
Det er især salget til det danske marked, der driver udviklingen for tredje kvartal, mens eksportsalget synes at være stagneret.

- 3. kvartal har været påvirket af stigende bekymringer i forbindelse med Brexit og den optrappede handelskrig samt den økonomiske udvikling i de nære eksportmarkeder. Generelt er stemningen på markedet dog fortsat positiv, og det bygger på en stadig tilfredsstillende ordrehorisont, står der i ledelsesberetningen.

På baggrund af regnskabet forventer bestyrelsen nu et EBIT resultat for regnskabsåret 2018/19 i intervallet 9,0 – 10,0 mio. kr. mod et EBIT-resultat året før på 9,1 mio. kr.

Kilde: https://newsclient.omxgroup.com/cdsPubli...

Læs mere om: Rias
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.093