23948sdkhjf

IT-virksomhed opfører nyt domicil

EG bygger et femetagers domicil på Lautrupvang i Ballerup. Akticon Erhvervsbyggeri er entreprenør på opgaven
IT-virksomheden EG, som i flere år har haft lokaler på Lautrupvang 12 i Ballerups erhvervskvarter, flytter i 2017 ind i en 5.100 kvm stor nyopført kontorbygning i fem etager på Lautrupvang 18-24.

Bygningen, der er designet ud fra strategiske målsætninger om medarbejderadfærd og virksomhedens arbejdsrutiner, vil samle alle EG’s kontorer i hovedstadsområdet under et tag, hvilket også vil betyde en forøgelse fra de nuværende cirka 200 til 300 medarbejdere i den nye bygning.

Udvidelsen har været nødvendig, da EG igennem opkøb og organisk vækst er vokset ud af de gamle lokaler, og der er i nybyggeriet taget hensyn til EG’s ekspansive forretningsmodel og gjort plads til en udvidelse på 2.000 kvm, hvis de oprindelige 5.100 skulle vise sig ikke at være nok.

”Et af målene for det nye domicil har været at sikre, at omgivelserne i højere grad afspejler arbejdsdagen og fungerer optimalt med denne. Med det nye domicil bliver der taget hensyn til arbejdsform og ønsker, så der eksempelvis bliver flere områder indrettet til idéudvikling og samarbejde på tværs af afdelinger uden for de formelle mødelokaler”, fortæller Tina Bodin, HR-direktør i EG og uddyber over for Licitationen - Byggeriets Dagblad, at virksomheden netop har samarbejde på tværs som et af sine centrale fokusområder, og at man derfor har set på, hvordan man har kunnet afspejle det i byggeriet.

Besøg af rådgivere

I den forbindelse har virksomheden i løbet af 2015 haft besøg af rådgivere fra arkitektfirmaet Signal, som gennem spørgeskemaundersøgelser og observation af medarbejdere har kortlagt rytmen i arbejdsdagen.

Bygherre på projektet er PFA, Vilhelm Lauritzen Arkitekter har tegnet bygningen og Akticon Erhvervsbyggeri er entreprenør på sagen, oplyser Søren Kragh, ejendomsansvarlig i EG, der forventer, at byggeriet går i jorden i april.

Projektet er udviklet af NP Consult i tæt samarbejde mellem de involverede parter.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.172