23948sdkhjf

Nyt om navne

I dag nyheder fra Eksportforeningen, Domea.dk og FM Mattson Mora Group Danmark
Eksportforeningen

Susanne Holm er startet som export consultant i Eksportforeningen.

Hun bliver en del af foreningens business development-afdeling, hvor hun skal være med til at udvikle aktiviteter på tværs af eksportforeningens netværk og får ansvaret for servicering af Eksportforeningens medlemmer inden for vind.

Susanne Holm kommer fra en stilling som salgsingeniør i Heco Filtration A/S, hvor hun blandt andet har siddet med eksternt salg, markedsføring og messeplanlægning.

Ud over det har Susanne Holm erfaring med internt salg og kundeservice på en række eksportmarkeder.

I Eksportforeningen kommer Susanne til at stå i spidsen for at udvikle og gennemføre aktiviteter, der hjælper medlemmerne til at styrke deres eksport gennem kurser, konferencer og eksportfremstød. Hun bliver også primus motor i serviceringen af foreningens medlemmer inden for vind, hvor hun blandt andet vil sparre med virksomhederne om eksport og markeder.

Eksportforeningen repræsenterer mere end 570 danske små, mellemstore og store eksportvirksomheder.

Domea.dk

Boligadministrationsselskabet Domea.dk opruster med ansættelsen af Claus Aastrand som ny it- og digitaliseringschef. Ansættelsen er en del af en offensiv digitaliseringsstrategi, der implementeres de kommende to år.

Domea.dk investerer et tocifret millionbeløb i styrket digitalisering og automatisering af ejendomsdrift og boligadministration for at styrke kvalitet og service overfor beboerne og de almene boligorganisationer, der administreres af Domea.dk. Strategien implementeres de kommende to år.

Claus Aastrand kommer fra en stilling som it strategi - og stabschef i Koncern-it på Københavns Universitet.

Tidligere har han arbejdet som afdelingschef i softwarefirmaet SDC og som programchef i Bankernes EDB Central BEC med ansvar for udvikling af BECs erhvervsprogram. Før det var Claus Aastrand projektleder i IBM.

Claus Aastrand er 46 år og blev i 1997 cand.scient.adm i økonomi og planlægning fra Roskilde Universitet.

FM Mattson Mora Group Danmark

Lars Bang Pedersen er tiltrådt som salgschef for FM Mattsson Mora Group Danmark med ansvar for salg af de tre armaturbrands Damixa, FM Mattsson og Mora Armatur i Danmark. Han bliver samtidig en del af det danske ledelsesteam.

42-årige Lars Bang Pedersens primære ansvarsområder bliver at skabe en tæt relation til kunder og samarbejdspartnere og sikre det vigtige link til slutbrugerne for på den måde at give både salg- og udviklingsafdeling indsigt i brugernes ønsker til fremtidens produkter. Han får det daglige ledelsesansvar for det syv mand store, landsdækkende team af sælgere og energirådgivere.

Lars Bang Pedersen er et kendt ansigt i vvs-branchen og har arbejdet med grossistverdenen de sidste 20 år. Han kommer senest fra en stilling som nordisk retail salgsansvarlig i Hansgrohe.

Tidligere har han også arbejdet i Sanistål og Lemvigh-Müller. Lars Bang Pedersen har både en lederuddannelse og en Højere Handelseksamen i bagagen.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.097