23948sdkhjf

Ny solcellepulje er klar til februar

Puljen kan søges af både privatpersoner, boligforeninger og solcellelav
Så er det med at skynde sig, hvis man vil have fingre i den helt nye solcellepulje på 56,3 megawatt.

Den 1. februar 2016, kl. 10.00 åbner Energinet.dk igen for, at privatpersoner, boligforeninger og solcellelav, der ønsker forhøjet pristillæg til nye solcelleanlæg, kan søge.

Der er mulighed for at søge i fire forskellige underpuljer, der behandles efter ”først til mølle-princippet”.

”Selv om der er fire uger til ansøgningsrunden begynder, er det allerede nu, man skal begynde at lave sine forberedelser. Flere ting skal være på plads, for at man kan komme i betragtning til at få del i puljerne”, siger Louise Rønne Christensen, afdelingsleder i Energinet.dk’s administration af vedvarende energi.

Skriftlig aftale

Uanset om man er privatperson, boligforening eller solcellelav, skal man have en købsaftale - det betyder, at virksomheden, der sælger anlægget skal lave en skriftlig aftale køberen.

Det er ikke muligt at modtage anden offentligt støtte sammen med pristillægget, og Boligjobordningen kan derfor ikke udnyttes til samme anlæg.

Hvis der kommer flere ansøgninger til en underpulje, end der er effekt til, trækker Energinet.dk lod blandt de fyldestgørende ansøgninger, der er kommet ind den dag, hvor puljen bliver fyldt.

Det er muligt at søge til og med den 31. maj 2016.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

1.031