23948sdkhjf

Krone Vinduer lander stor ordre på nyt vinduessystem

Vinduesproducenten skal efter nytår levere 581 træ/alu-vinduer til en renovering af Ishøj Rådhus.
I januar og februar fragtes hundredvis af vindueselementer fra Krone Vinduers fabrik i Harken ved Hjørring til hovedstadsområdet, hvor Ishøj Kommune står foran en udskiftning af samtlige vinduer i rådhuset.

Krone Vinduer blev kontaktet af hovedentreprenøren, Casadana, netop som virksomheden havde afsluttet udviklingen af et nyt indadgående vinduessystem; ”DK Flex”.

”Så det var helt fantastisk at denne byggesag skulle i gang netop nu”, siger Paw Dahl Nielsen fra Krone Vinduer.

Fabrikken fremstillede en række prøvevinduer i forskellige variationer, og det hele endte med en ordre på 581 vinduer inklusiv sol­afskærmning.

Et udskældt vindue

”DK Flex” er et træ/alu-vindue med udvendig aluminium og klassisk træoverflade på indvendig side. Vinduessystemet har dreje-/ kipfunktion og rummer mulighed for applikationer til beslagets funktion.

”Dreje-/kipvinduer har ofte været udskældt for at være utidssvarende og skæmmende. Derfor har der også længe været et behov for at få udviklet et vindue, der gør op med fortiden og lever op til nutidige krav”, forklarer Paw Dahl Nielsen.

Generelt kan Krone Vinduer melde om et positivt 2015 oven på sidste års store underskud.

Aktiviteten har været markant højere end i fjor, og virksomheden har således haft stor gavn af sin investering i to nye produktionslinjer og kapacitetsforøgelsen på 50 procent.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094