23948sdkhjf

Byggeledelse er fundet til nyt universitetshospital

V2C og Cowi er sammen udpeget som den økonomisk mest fordelagtige bydende på den samlede byggeledelse i forbindelse med opførelse og udvidelse af det nye universitetshospital i Køge
Fire ud af fem prækvalificerede i udbuddet om byggeledelsen på universitetshospitalet i Køge har budt ind, og V2C og Cowi er nu blevet udpeget som den økonomisk mest fordelagtige bydende.

Der agtes derfor at blive indgået en kontakt med dem, oplyser Agnete Brøsted fra Bascon A/S, der er bygherrerådgiver på sagen.

”Men det er ikke sket endnu. Standstill-perioden er kun lige gået i gang. Kontrakt forventes først at blive indgået i januar”, siger hun til Licitationen - Byggeriets Dagblad.

”Vi er selvfølgelig rigtig glade for, at vi sammen med Cowi er blevet indstillet. Det er en kæmpe cadeau til en ung virksomhed som vores, der kun er knap to år gammel”, siger partner i V2C, Peer Kisbye, der oplyser, at samarbejdet mellem de to er kommet på banen, efter at Cowi hev fat i V2C, og da de supplerer hinanden godt.

Flerstrenget opgave

Opgaven, de sammen skal løse, omfatter ledelse af samtlige bygge- og anlægsetaper herunder koordinering af levering og montering af udstyr samt koordinering af arbejdsmiljø og sikkerhed, forklarer han og fortæller, at byggeprojektet efter planen skal opstarte i 2016 og stå klar i 2022, og at byggeriet foruden to anlægsetaper vil være fordelt på ni byggefelter og samlet have et budget på fire mia. kroner.

”En stor del af byggeledelsen er at være sparringspartner med rådgiverne, mens der projekteres færdig”, siger han og henviser til samprojekteringsfasen.

Ved at lave samspil med byggeledelsen bringes deres viden ind i projektet, og der skabes hos byggeledelsen en større viden om projektet, som der i det videre forløb kan ageres ud fra, pointerer han.

”Det skulle gerne gøre projekter mere solide og bygbare og sørge for, at man rammer skiven”, siger Peer Kisbye og fremhæver, at det fælles hospitalsteam, der består af håndplukkede medarbejdere med stor viden inden for hver deres felt, netop især har fokus på bygbarhed, at sikre rettidig håndtering af udfordringer, færrest mulige påvirkninger af driften på Køge sygehus og etablering af et godt samarbejde gennem alle byggeriets faser.

De fem prækvalificerede
Cowi og V2C
Grontmij - nu Sweco
Moe
Mangor & Nagel
Orbicon (bød ikke)
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.16