23948sdkhjf

Arpe & Kjeldsholm skal bygge 104 lejligheder i Carlsberg Byen

En af Carlsberg Byens erfarne samarbejdspartnere skal være totalentreprenør på ambitiøst lejlighedsprojekt, der får det fredede Halmlageret og rækkehusene Humleby som naboer
Nu går byggeriet af lejlighedskomplekset Scherfig Hus i gang i Carlsberg Byen.

Som totalentreprenør på projektet er valget faldet på Arpe & Kjeldsholm A/S.

Scherfig Hus kommer med sine 104 lejligheder - og tilhørende altaner, haver og tagterrasser - til at ligge i bykvarterets nordøstlige hjørne ud mod Humleby.

”Vi har i forvejen et godt samarbejde med Arpe & Kjeldsholm, og jeg er glad for, at vi nu skal samarbejde om endnu et projekt. Byggeriet af Carlsberg Byen er i en rivende udvikling, og det er afgørende for os, at vores samarbejdspartnere har forståelse for vores særlige samarbejdsmodel, hvor vi inddrager entreprenøren som rådgiver på lige fod med arkitekter og ingeniører allerede i opstartsfasen. For at det skal lykkes, er det vigtigt, at der er god kemi og tillid mellem os, rådgiverne og entreprenørerne”, siger Jens Nyhus, adm. direktør i Carlsberg Byen.

Flere opgaver på Carlsberg

Arpe & Kjeldsholm A/S er i øvrigt rådgivere på flere andre projekter i Carlsberg Byen, blandt andet campusområde for professionshøjskolen UCC, Europaskolen København samt Krøyers og Købkes hus.

Om aftalen siger partner i Arpe & Kjeldsholm, Tim Kjeldsholm:

”Carlsberg Byen har været god til at inddrage os som entreprenører tidligt i byggeprocessen. På den måde er vores samarbejde forbilledligt, og vi er glade for, at vi har fået vist den store tillid at få lov til at opføre et at de første boligbyggerier i Carlsberg Byen”.

En fredfyldt del af byen

De 104 lejligheder får forskellige størrelser og bliver nabo til den fredede bygning Halmlageret og rækkehuskvarteret Humleby.

Scherfig Hus får en helt særlig placering i en roligt og fredfyldt del af byen med det pulserende Vesterbro som nærmeste nabo. Alle lejligheder fra 1. sal og opefter får altaner, mens lejlighederne i stue-etagen får haver, ligesom enkelte lejligheder får tagterrasser.

Ni tårnhuse i blandet område

Indenfor de kommende 10 år bliver Carlsbergs historiske grund mellem Vesterbro, Valby og Frederiksberg forvandlet til et nyt bykvarter.

Her vil moderne arkitektur spiller sammen med kvarterets mange smukke, bevaringsværdige og fredede bygninger.

København får dermed et helt enestående byrum med høje tårnhuse, grønne haver, smalle gader og åbne pladser, som danner rammen om 3.000 boliger samt butikker, caféer, kontorer og uddannelses- og kulturinstitutioner.

Boligerne vil blive fordelt over hele Carlsberg Byen – både i et mere klassisk boligkvarter tæt ved Frederiksberg og den eksisterende Humleby, samt i et blandet byområde, der vil rumme ni tårnhuse på mellem 50 og 120 meter.

Carlsberg Byens entreprenør
Arpe & Kjeldsholm A/S er rådgivere på flere andre projekter i Carlsberg Byen
Professionshøjskolen UCC’s nye campusområde, Bohrs Tårn, erhverv og butikker, Byggeafsnit 8
Europaskole København i Carlsberg Byen, Byggeafsnit 4
Krøyers hus, fase 1, Byggeafsnit 12
Købkes hus, fase 1, Byggeafsnit 13.2
Infrastruktur uden for byggeafsnittene
Miljøsaneringer og nedrivninger
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.111