23948sdkhjf

Arkil nedjusterer sine forventninger til 2015

Øgede omkostninger til en række interimskonstruktioner får nu anlægsentreprenøren til at nedjustere forventningerne til årsresultatet for 2015
Den børsnoterede entreprenørvirksomhed Arkil Holding A/S må nu sande, at tre broprojekter på Sjælland har været dyrere end først antaget.

Arkil har i forbindelse med den igangværende udarbejdelse af delårsrapporten for tredje kvartal 2015 således fundet anledning til at nedjustere forventningerne til årsresultatet for 2015 til et resultat i niveauet 40 – 60 mio. kroner før skat mod tidligere forventet i niveauet 70 - 90 mio. kroner før skat.

Det oplyste anlægsentreprenøren fra Haderslev i en fondsbørsmeddelelse mandag eftermiddag.

Nedjusteringen sker på baggrund af gennemgang af slutprognoser på en række større danske projekter, der er nævnt i Arkils seneste halvårsregnskab.

”Der er tale om tre broprojekter på Sjælland, som er nedskrevet yderligere som følge af øgede omkostninger til interimskonstruktioner i forbindelse med støbning af brokonstruktioner samt ændret brokonstruktionsdesign”, skriver formand for Arkils bestyrelse Agnete Raaschou-Nielsen i fondsbørsmeddelelsen.

Hun oplyser samtidig, at der er igangsat et retsligt efterspil med henblik på at opnå erstatning for påløbne ekstraomkostninger uden dog at komme ind på hvem et efterspil er rettet imod.

Nedjusteringen betød samtidig, at Arkil-aktien faldt med 7,6 procent mandag eftermiddag til 1090 kroner.

Arkil aflægger regnskab for årets tredje kvartal den den 25. november 2015.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

1.032