23948sdkhjf

Stort varehus på vej i København

Dorte Mandrup Arkitekter skal tegne et 37.000 kvm stort varehus i København
Der er tale om et kombineret varehus, kontorbyggeri og hotel, når Dorte Mandrup Arkitekter går i gang med at sætte de præcise linjer på papiret til et stort center i København, der skal ligge ved Dybbølsbro.

Hun skal, som hun i øvrigt har gjort det før, tegne et Ikea-varehus, og dertil skal føjes en helhedsplan for et 68.000 kvm areal, der ligger ved Fisketorvet og Dybbelsbro. Grunden er særdeles attraktiv, fordi området er meget tilgængeligt, både via bil, cykel og tog.

Samtidig vil området komme til at summe af aktivitet, fordi der også bliver kontorer og hotelfaciliteter, som vil give liv, stort set døgnet rundt.

Ifølge Politiken, som har omtalt projektet, er det ikke første gang, at Dorte Mandrup har tegnet ikea-projekter i Danmark, og her er man trygge ved at overlade den store opgave til Dorte Mandrup, fordi man kender hinanden, og netop når det gælder så store butikker, kræver det netop, at man kender det værdisæt, der ligger bag.

Varehuset vil gå så vidt i hensynet til cyklisterne, at man nu vil udlåne cykeltrailere så kunderne kan komme hjem med varerne.

”Vi glæder os over at kunne fortsætte et fantastisk godt og kreativt samarbejde med Ikea Danmark. Vi arbejder i fællesskab på at skabe et særligt sted i byen, der bliver til glæde for både kunder og københavnere i almindelighed”, fortæller hun i en pressemeddelelse om det store projekt.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.11