23948sdkhjf

Multiconsult har overtaget Link Arkitektur

Den norske rådgivervirksomhed Multiconsult har nu erhvervet alle aktier i Link Arkitektur
Den norske rådgivervirksomhed Multiconsult ASA har nu erhvervet den sidste del af den skandinaviske tegnestue Link Arkitektur, som har kontorer i både Norge, Sverige og Danmark.

Multiconsult har ejet hovedparten af Link Arkitektur siden 2008, og i august i år meldte parterne ud, at den resterende del nu ville blive overtaget og opkøbet blev effektueret i sidste uge.

Link Arkitektur vil fortsat være en skandinavisk virksomhed med 14 kontorer i Norge, Sverige og Danmark, og de fire tidligere partnere af Link arkitektur fortsætter i de samme roller, som de har i dag.

”Virksomheden har fra vores første fusion i 2000 mellem Lysaker Mølle i Oslo og Maurseth og Halleraker i Bergen og i Stord, været igennem en eventyrlig rejse, og har opnået en solid position som en af de ledende tegnestuer i Skandinavien. Fokus på medarbejderne, arbejdsmiljø, arkitektur og kvalitet har været afgørende for virksomhedens udvikling, og cirka 50 procent af vores opgaver er vundet i arkitektkonkurrencer. Denne kreativitet vil vi tage vare på og videreudvikle. Selskabet går nu ind i en spændende periode hvor strategier for koncernen lægges frem til 2020. Vi skal se ind i «krystalkuglen» og lægge fundamentet for fremtidens arkitektkontor”, siger Link Arkitekturs fungerende adm. direktør, Rolf Maurseth, i en pressemeddelelse.

Link arkitektur har i dag 350 ansatte fra mere end 20 forskellige nationer.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.282