23948sdkhjf

LH Hockerup A/S køber samarbejdspartner

Den Roskilde-baserede nedrivningsentreprenør har overtaget den mangeårige samarbejdspartner, diamantskærefirmaet M. Niemann i Ringsted
Efter flere års samarbejde har nedrivningsentreprenøren LH Hockerup A/S i Roskilde overtaget diamantskærevirksomheden M. Niemann i Ringsted, der hidtil har været ejet af Michael Niemann.

Opkøbet sker ifølge direktør Jan Langkjær fra LH Hockerup A/S ud fra et ønske om at blive mere effektive. Renoveringsopgaver og miljøsanering fylder nemlig stadigt mere i LH Hockerups portefølje, og dermed har anvendelsen af eksterne bore- og skæreentreprenører også fyldt mere og mere.

”Vores største forretningsområde er nedrivningsarbejde, men i forbindelse med projekter, hvor der er tale om delvis nedrivning eller miljøsanering, har kunderne ofte også brug for bore- og skæreløsninger. Dem har vi hidtil udført i samarbejde med eksterne samarbejdspartnere, og det vil vi fortsat gøre brug af, men i en række tilfælde kan det løses mere effektivt, når vi kan planlægge og udføre opgaven med vores egne folk”, siger Jan Langkjær.

Han ser desuden overtagelsen som en mulighed for at få nye kunder, idet Michael Niemann bringer kunder ind i virksomheden, som LH Hockerup ikke har.

Samtidig er opkøbet også en fremtidssikring af LH Hockerup.

”Mange af vores konkurrenter har allerede egne skæreafdelinger. Desuden er Michael Niemann en dygtig entreprenør, og vi håber, at afdelingen om et år er dobbelt så stor som nu”, siger Jan Langkjær.

Fremtiden på plads

Overtagelsen af M. Niemann, der har tre ansatte, er gennemført med virkning fra 1. september, hvor M. Niemann blev en del af LH Hockerup A/S med fælles CVR-nr. og logo.

”Vi har arbejdet sammen med Hockerup gennem mange år og altid haft en god kemi og en god tone mellem os. Jeg er glad for, at vi med salget til Hockerup har fremtidssikret virksomheden, og at medarbejderne nu indgår i et større fagligt miljø”, siger Michael Niemann i forbindelse med salget af sin virksomhed.

Opnår synergier

LH Hockerup A/S nåede i det seneste regnskabsår 2013/2014 en omsætning på godt 80 mio. kroner og et resultat før skat på fire mio. kroner, hvilket var en fordobling i forhold til året før.

Jan Langkjær forventer, at omsætningen i 2014/2015 lander på 120 mio. kroner og vil være på samme niveau i 2015/2016, hvor overtagelsen er effektueret.

Fremadrettet forventer LH Hockerup, at ikke alene toplinjen naturligt forøges med opkøbet. Men også bundlinjen forventes at følge med, idet der på det administrative område opnås en række synergieffekter blandt andet med fælles administration, bogholderi og revision.

LH Hockerup har 30 funktionærer og afhængig af opgaver og antallet af underentreprenører 80 til 100 timelønnede i medarbejderstaben.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.109