23948sdkhjf

Casa begynder byggeri af to boligtårne

Havnetrekanten i Horsens bliver hjemsted for byggeriet Geiserne, der er hævet seks meter over havets overflade
Det officielle startskud til det første af to elegante boligbyggerier på i Horsens – Geiserne – har lydt.

En godt 150 meter lang afspærring markerer byggepladsen på Havnetrekanten, hvor starten er gået til pælefundering til den første af Geiserne. I det der svarer til stueplan, bygges parkeringskælder i den såkaldte plint, hvor der også etableres gæstelejligheder.

Boligerne på den første boligetage er hævet círka seks meter over havets overflade og cirka fire meter over terræn. Det sikrer beboernes privatsfære inde såvel som på terrasserne, der ligger cirka 10 meter fra havnefronten.

De nederst beliggende boliger har udsigt til havnens nye, indbydende opholds- og aktivitetsarealer, til kombinationen af historiske og snarligt nyopførte erhvervsbygning og det nære byliv.

”Uanset etagevalg har boligerne alle noget specielt og fantastisk. Den unikke beliggenhed på ubestridt første parket med udsigt over vandet findes næsten ingen andre steder så bynært som her”, siger Michael Mortensen, der er bestyrelsesformand og hovedaktionær i entreprenør- og ejendomsudviklingskoncernen Casa, som opfører byggeriet.

”Af det helt specielle ved Geiserne bør udearealerne fremhæves. Der er virkeligt store overdækkede terrasser på to sider og balkon på den tredje side. Samlet set er der et udeareal på godt 50 kvm til hver af boligerne. Det svarer til en mindre lejlighed i storbyerne. Det er noget, vi virkelig har prioriteret højt, siger Michael Mortensen.

Byggeprocessen varer godt 20 måneder, hvorfor de første 21 luksuslejligheder er klar til indflytning i første kvartal 2017.

brahe
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.109