23948sdkhjf

Østlandene finder også til Langesø

Den fynske skovudstilling har fået sin egen østudvidelse
Langesømessen har taget hul på sin egen østudvidelse. Udstillere fra Tyskland, Sverige, Frankrig, Holland, Østrig og Italien har markeret sig som faste på udstillerlisten gennem en årrække. På dette års messe meldte også både Estland og Litauen ind.

”Vi kan mærke, at østlandene rører på sig. Det er firmaer med danske forbindelser. Enten nogle med kontor i Danmark, eller danske firmaer med kontorer i Estland og Litauen. Dermed nåede vi også det hidtil højeste antal udstillere nogensinde”, konstaterer Kirsten Sørensen på godskontoret på Langesø.

Skoven giver naturligvis lidt fleksible rammer for at klemme flere udstillere ind, hvis der er behov. Men Kirsten Sørensen vil huske Langesømessen 2015 som den, hvor der kun med nød og næppe blev plads til en ølvogn.

Lige til øllet

”Der var kun én eneste standplads tilbage på det udstillingsareal, vi havde afsat. Den fik restauratøren lov til at sætte sin ølvogn op på, og det var nok en udmærket løsning”, vurderer Kirsten Sørensen.

”Besøgstallet ser ud til at have fundet et godt leje omkring de 3000. Sådan har det været de seneste år, og sådan var det også i år. Til gengæld er det lidt vanskeligt at vurdere, om vi havde 130 eller 140 udstillere, da der er mere end et enkelt firma på en del af standene. Nogle udstillere slår sig sammen om en stand, og på andre lader udstillerne underleverandører være med. Det vigtigste er, at vi får plads til så mange som muligt og i øvrigt får en god messe for både besøgende og udstillere”, fastslår Kirsten Sørensen.

Skovens konge

Traditionen tro deltog Dansk Skoventreprenør Forening i Langesømessen med den spektakulære afvikling af det danske mesterskab i udkørsel. Her tog maskinfører Josef Karlsson fra Sønder Nissum titlen for andet år i træk. Og lige som sidste år i ganske overlegen stil.

Josef Karlsson markerede sig som en ny skovens konge ved at sætte konkurrenterne fuldstændig til vægs. Han præsterede en samlet vindertid, der var hele 20 procent hurtigere end nummer to, Martin Hansen fra Herlufmagle. Tom Møller fra Gedved sikrede sig tredjepladsen.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094