23948sdkhjf

Tid til den årlige grønne skovmesse på Fyn

Konceptet grøn jul passer på Langesømessen den 17. august, der tager julen lidt på forskud

Langesømessen er en årligt tilbagevendende begivenhed, og er en enkelt dag - den 17. august sat i juletræernes lys.

Det handler i høj grad om juletræer og pyntegrønt, og foregår i skoven, så de rette omgivelser sætter den rigtige stemning. Dog med forhåbentligt lidt højere temperaturer.

Mellem 130 og 140 udstillere stiller for en dag en stand op for et meget beskedent beløb, og kan så gøre sig interessant overfor de omkring 3.000 besøgende som man venter på udstillingen i år.

- I princippet minder messen meget om tidligere år, hvor konceptet er velafprøvet og folk ved hvad de kan komme og så her, siger udstillingsleder Kirsten Sørensen fra Langesø Godkontor til Licitationen - Byggeriets Dagblad.

Nok at se på
Og fagfolkene får noget at kigge på. Det handler om alt fra skovfrø til store udkøringsmaskiner, samt alt der imellem, som kan hjælpe til en effektiv drift af plantager med juletræer og pyntegrønt.

- Det er jo en specialmesse, og derfor er det jo fagfolk, der kommer for at kigge og ikke mindst for at få en god dag med andre branchefolk, og så holde sig orienteret om, hvad der sker i branchen, tilføjer Kirsten Sørensen.

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.11