23948sdkhjf

Fra dyrskue til grøn messe i Slagelse

Stemas sælger ud af maskiner fra sommerens dyrskuer
Når Stemas Maskinsalg rykker ind på Have & Landskab, så bliver det med en kombination af udstillingsstand og markedsplads. Stemas er nemlig klar til at sælge ud af alle de maskiner, der har været præsenteret på dyrskuer rundt om i landet i løbet af sommeren.

”Vi har en solid portion forskellige maskiner, som vi har vist på de mange dyrskuer landet over. Dem tager vi også med til Have & Landskab og giver besøgende på Stemas-standen mulighed for at gøre en rigtig god handel. Vi er klar med håndslag på nye maskiner, som blot har været brugt til udstilling”, fortæller salgschef Robert Kjærgaard hos Stemas.

Alle mærker er med

- Vi har 250 kvm. til rådighed i Slagelse, og det giver ganske fin plads til et bredt udbud af maskiner af alle vore importmærker. Så der bliver mulighed for at se nærmere på såvel Weidemann-læssemaskiner, Yanmar-gravemaskiner, Ammann-komprimeringsgrej. Og i øvrigt også en terrængående mastlift på bælter fra vores nye franske importmærke ATN, som producerer både saxlifte, bomlifte og altså mastelifte”, fortæller han.

Stemas-folkene får i øvrigt selskab på Have & Landskab-standen af kolleger fra Johs. Møllers Maskiner. Det betyder, at også folk med hang til større maskineri kan få lysten styret. Stemas og Johs. Møllers Maskiner er i tæt familie under JMM-Group. Mens Stemas holder sig til de mindre maskiner, excellerer Johs. Møllers Maskiner i såvel gravemaskiner som dumpere fra de to topmærker Liebherr og Neuson.

tøtte
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.298