23948sdkhjf

BMS opretter nyt uddannelsesakademi

Mangel på kvalificeret arbejdskraft får nu BMS til selv at uddanne sine medarbejdere
BMS mærker nu også, at det er svært at tiltrække medarbejdere med de rette kvalifikationer til at håndtere virksomhedens store maskiner, hvor man ikkekan nøjes med det store kørekort.

”I en tid, hvor politikerne helst taler om gymnasier og boglige uddannelser er der ikke megen opmærksomhed om uddannelsen til kranfører,” konstaterer direktør Jens Enggaard, der undrer sig i betragtning af de attraktive lønforhold, der tilbydes, og den viden og det ansvar der følger.

Derfor opretter landets største virksomhed sit eget uddannelsesakademi.

”Derfor påtænker vi også at etablere og investere i vores eget BMS-akademi, så vi får kontakt med de kommende medarbejdere tidligt og selv uddanner dem. Det er også et spørgsmål om at få mulighederne gjort mere synlige for de unge”, siger Jens Enggaard.

Læs også: " BMS er klar til international ekspansion ".

Nye afdelinger

Samtidig er BMS på vej med en større omrokering af sine afdelinger.

I år flytter BMS for eksempel også sin største af otte afdelinger – den der dækker hovedstaden - fra Rødovre til Avedøre Holme, hvor man får dobbelt så meget plads til det stadig voksende antal køretøjer. På samme måde er man ved at oprette en ekstra 9. afdeling på Lolland ved Rødby Havn i forbindelse med etableringen af Fehmer Bælt-forbindelsen.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.25