23948sdkhjf

Endnu en multihal er i udbud

Der skal opføres en ny multihal i direkte forbindelse med FrederiksborgCenteret i Hillerød, og til projektering og etablering søges der nu en totalentreprenør
Tidligere på ugen kunne Licitationen – Byggeriets Dagblad fortælle, at de prækvalificerede til totalentreprisen på den nye multihal i Mårslet nær Aarhus er fundet.

Nu er et nyt projekt ude i totalentreprise, der går på projektering og etablering af en ny multihal i direkte forlængelse af FrederiksborgCenteret i Hillerød.

Der er tale om en multihal på cirka 9.500 kvadratmeter i tre etager med kælder, som skal have plads til godt 3.000 tilskuere, VIP-faciliteter og et sportsvandrehjem. Projektet omfatter også udarbejdelse af en ny aktivplads foran multihallen og optimering af infrastrukturen mellem multihallen og det øvrige center.

Frist i august

Er man interesseret i at blive blandt de forventede fire, der bliver prækvalificeret, skal man melde sin interesse senest den 14. august kl. 14, påpeger Allan Almbjerg, bygningsingeniør og indehaver af det rådgivende ingeniørfirma Almbjerg A/S.

”Den 31. august sender vi udbudsmaterialet ud”, fortsætter han.

Herefter løber totalentreprisekonkurrencen forventet fra primo september til medio november med bedømmelse og udpegning af vinder primo december 2015.

I bedømmelsen af projekterne bliver der lagt vægt på minimering af byggeriets drifts- og vedligeholdelsesomkostninger, og derfor er der stor opmærksomhed på aktørernes valg af konstruktioner, materialer og tekniske løsninger, fremgår det i prækvalifikationsmaterialet, hvor det også står beskrevet, at der til gennemførelse af projektet er en økonomisk ramme på 75 mio. kroner, og at de deltagere, som afleverer konditionsmæssige tilbud uden at få tildelt totalentrepriseopgaven vil få udbetalt et vederlag på 200.000 kroner eksklusiv moms. Du kan læse mere om udbuddet på www.licitationen.dk under udbud.


Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.125