23948sdkhjf

Gråkjær kigger mod fiskeriet

Totalentreprenøren har succes med nye anlæg til landbaseret fiskeopdræt
Halvdelen af totalentreprenøren Gråkjær A/S’ aktiviteter ligger inden for landbrugsbyggeriet, som er entreprenørvirksomhedens oprindelige udgangspunkt siden stiftelsen i 1973. Og de erfaringer bruger Gråkjær nu på et nyt koncept inden for anlæg til landbaseret fiskeopdræt, som ikke mindst bruges i Norge.

Gråkjær projekterer i øjeblikket på fem store projekter til mellem 30 og 100 mio. kroner, hvoraf de fire skal opføres i Norge. Og selvom der kan lyde langt fra landbrugsbyggeri til fiskeopdræt, så giver det alligevel mening.

”Vi bruger mange af de samme metoder inden for fiskeopdræt, hvor der fodres på moderdyret, og der kan vi bruge erfaringer fra landbrugsbyggeriet. Samtidig er det vigtigt inden for byggeri af disse anlæg, at vi kan overholde deadlines for færdiggørelsen, for når først dyrene er der, skal byggeriet bruges, siger Gråkjærs adm. direktør, Jan Larsen.

Gråkjær forventer, at udviklingsomkostningerne til de nye landbaserede anlæg til fiskeopdræt vil generere en øget omsætning og indtjening fremadrettet. Senest har Gråkjær-koncernen landet et resultat for 2014/2015 med fremgang i både omsætning og på bundlinjen .
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.125