23948sdkhjf

E&H-start i regn og blæst

Trods dårligt vejr sprudler optimismen på Entreprenør & Håndværk, som er åbnet i dag
Til trods for hård vind og kraftig regn natten mellem onsdag og torsdag og godt op af formiddagen, var der god optimisme i opstarten til udstillingen Entreprenør & Håndværk 2015 i Herning.

”Vi har sørget for at regnen kom her i starten, så holder det efter alt at dømme op, og vi får en fantastisk udstilling”, sagde formanden for Maskinleverandørerne Hans Holm, da han hilste på Messecenter Hernings adm. direktør Georg Sørensen, i forbindelse med en lille rundgang.

Og på trods af regn og lidt våde veje, så var der faktisk pænt besøgt op af formiddagen, og gangene fyldtes langsomt af glade messegæster.

”Det ser da rigtigt godt ud, og der er da masser af folk på arealerne”, kommenterede Georg Sørensen.

Konceptet med at have maskinerne forrest, og demoarealerne bagved lader til at fungere, og der var ganske vist brug for noget flis rundt omkring, men det er intet at regne i forhold til for tre år siden, hvor messen nærmest druknede i regn og mudder.

Denne gang er de blødeste arealer taget væk fra udstillingsarealet, så nu kan underlaget bedre bære de tunge maskiner.

Brug for god messe
Hos Nicolaisen & Larsen gav adm. direktør Susanne Nicolaisen udtryk for at ”Vi har brug for at få en god messe. Sidste gang endte det hele i mudder og det er synd for konceptet, hvis det skal drukne igen. Men sådan går det forhåbentligt heller ikke denne gang. Entreprenørerne er jo ikke sådan at skræmme væk. Det er vant til noget vejr”, smiler hun.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.125