23948sdkhjf

Danskere indtager Drammen

Arkitektvirksomheden Juul/Frost skal styrke de mangfoldige byområder i Norge
Drammen nær Oslo har gennemgået en forvandling fra slidt og trafikbelastet by til et attraktivt område i rivende udvikling.

Den hurtigt voksende befolkning skal understøttes af de rigtige bymæssige greb, som knytter bylivet sammen i meningsfulde sammenhænge. På baggrund af kompetencer indenfor helhedsorienteret byplanlægning og større strategiske udviklingsopgaver er Juul/Frost Arkitekter (JFA) valgt sammen med tre andre tilbudsgivere til at sikre denne proces.

Mangfoldige byområder

JFA har allerede vist sin styrke indenfor transformation af monofunktionelle steder til mangfoldige byområder. Senest med strategien for Forus Næringspark - en af Norges vigtigste erhvervsklynger indenfor gas- og olieindustrien - som fremtidssikrer det omfattende erhvervsområde.

”Vores opgave er at skabe bud på, hvordan mennesker kan leve sammen i fremtiden. Om det er by-, bygnings- eller landskabsarkitektur baserer vi visioner på pragmatiske og metodiske analyser af nutiden – på en forståelse af kundens forudsætninger”, siger Helle Juul, partner og arkitekt hos JFA.

Hun tilføjer, at virksomhheden søger at udfordre nutiden for at skabe nye unikke løsninger, der kan fremme det sociale, kulturelle og økonomiske potentiale i vores samfund.

”Vi ser frem til at bistå Drammen Kommune med at løfte Drammen til næste niveau”, siger Helle Juul.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.283