23948sdkhjf

Højere fradrag ind i forhandlinger

Når De Konservative i morgen går til møde i Finansministerriet om finansloven for 2013 bliver det med et højere håndværkerfradrag i forhandlingsmappen. Selvom regeringen allerede har opgivet boligjobordningen, har De Konservative ikke opgivet at få videreført ordningen. Og det skal være i udgive, hvor fradraget sættes markant op.

Det skal ske efter svensk forbillede, hvor det svenske ROT-fradrag efter De Konservatives opfattelse skaber skaber arbejdspladser, øger skatte- og momsindbetalinger, eliminerer sort arbejde, fjerner folk fra offentlig forsørgelse og har potentiale til at skabe betydelige klima- og miljømæssige forbedringer i form af øget energieffektivitet, nye byggematerialer med mere.

Hvor det danske håndværkerfradrag giver adgang til at trække 15.000 kroner fra i skat pr. person i husstanden giver de svenske ROT- og RUT-avdrag, reduktion i skattebetalingen på op mod 50.000 svenske kroner per person til kompensation for halvdelen af lønudgifterne til boligforbedringer og hjemmeservice. Og den model ser De Konservative gerne indført.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078