23948sdkhjf

Grønt kontorhus solgt til pensionsselskab

PenSam har købt helt nyt kontordomicil til it-virksomhed af NCC. Det bliver et af Aarhus mest moderne og grønne kontorbyggerier
NCC Property Development har solgt en kontorejendom, der skal huse IT-virksomheden Ateas nye domicil i Aarhus til pensionsselskabet PenSam.

Kontorejendommen omfatter 10.477 kvm kontor og er en af Aarhus’ mest moderne og grønne kontorbyggerier med de nyeste IT-løsninger inden for styring af varme, ventilation, køling, belysning, solafskærmning og akustik.

- Salget til PenSam er en bekræftelse af, at gennemtænkte og miljørigtige kontorejendomme er interessante for investorerne. Med Ateas domicil, der er udviklet som en GreenBuilding og samtidig vil blive Breeam-certificeret på niveau "very good", har vi sigtet efter at tilbyde en investering, der kan være med på den lange bane rent miljømæssigt, siger direktør i NCC Property Development Ole Faurby.

400 medarbejdere

Det nye domicil, der gennemføres i totalentreprise af NCC Construction Danmark, skal huse 400 medarbejdere fra Atea, som overtager lejemålet til februar.

Målet med huset er, at det bliver et foregangseksempel for det moderne fleksible kontormiljø med alt, hvad det indebærer af de mest højteknologiske it-løsninger.

Samtidig skal man skabe et attraktivt it-hus, hvor kunder og medarbejdere får mulighed for at arbejde med it-løsninger i et miljø, som i både indretning og rum understøtter den måde, hvorpå man arbejder i dag og i fremtiden, og hvor det vil være muligt at arbejde med lige præcis det it-udstyr, som medarbejderne ønsker.

- For PenSam er det vigtigt, at vores ejendomsportefølje udvikler sig i takt med markedet og de miljømæssige landvindinger, der sker. Vi lægger stor samvittighed i at vælge de rigtige investeringsobjekter, der kan sikre det rigtige afkast til vores medlemmer og samtidig leve op til vores krav til ansvarlige investeringer, udtaler PenSams ejendomschef Svend Pedersen i en pressemeddelelse.

Byggeriet blev påbegyndt i januar 2012 og er fordelt på 2.500 kvm kælder og værksted samt 8.000 kvm kontor i tre etager.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.172