23948sdkhjf

Anlægsnyt

region syddanmark

NATUR - Hejlsminde: Der er planer om at gøre Noret i Hejlsminde mere tilgængeligt og mere attraktivt. Med stisystemer, infoborde og et fugletårn er det hensigten at åbne det store naturområde for både fugleeksperter, turister og alle de lokale, der holder af en skøn gåtur i naturen, skriver Jydske Vestkysten.

Kolding Kommune er i øjeblikket i dialog med de berørte lodsejere.

FORSKØNNELSE - CHRISTIANSFELD: Kolding Byråd har tidligere fremrykket en række etaper i gaderenoveringen i Christiansfeld. Begrundelsen for fremrykningen var primært at det således var muligt at koordinere gaderenoveringen med Kolding Spildevands renovering af kloaksystemet, og at der - udover at man kunne opnå en økonomisk fordel ved at udbyde kloak- og vejarbejde på samme tid - også kunne opnås en kortere anlægsperiode, som ville give borgerne færre gener.

Ved at sammenlægge yderligere etaper med projektering i 2013 og anlægsperiode i 2014, vil det igen være muligt at gennemføre fælles udbud med Kolding Spildevand og opnå tilsvarende fordele.

I forbindelse med en sådan fremskyndelse skal de årlige rådighedsbeløb tilrettes til den nye plan for renoveringen. Ændringerne i projektets rådighedsbeløb fremsendes som ændringsforslag til borgmesteren med henblik på at indgå i det samlede katalog over ændringsforslag.

REGION HOVEDSTADEN

hovedstrøg - HØJE-TAASTRUP: Et nyt, stort skridt er taget på vejen frem mod det nye Høje Taastrup Centrum: Byrådet I Høje Taastrup Kommune har nemlig besluttet, at der skal udarbejdes en såkaldt rammelokalplan, som lægger de overordnede rammer for området omkring stationen og butikscentret City 2.

Omdrejningspunktet skal være et parkstrøg mellem Høje Taastrup Station og City 2, som kan være byens livsnerve med aktiviteter og arkitektonisk interessante bygninger. Samtidig skal der skabes et net af intime gader og stræder, og der skal være gode forhold for gående og cyklister.

Det skal ske ved at lede den trafik, der skal til stationen og City 2, direkte derhen og udenom bykernen. Der skal være plads til både domiciler, erhvervs- og boligbyggerier, og med boliger vil der være liv i byen også efter kl. 17.00. Kommunen går nu i gang med at udarbejde et forslag til rammelokalplan, og inddrage borgere og interessenter.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

1.125