23948sdkhjf

Byggenyt

Region Syddanmark

Dalby og Vester Nebel: Forholdene på Dalby og Vester Nebel skoler får et nøk opad til næste år, skriver JydskeVestkysten.

Der er afsat henholdsvis 14 og 10 mio. kroner til at opdatere skolerne fysisk i 2013. På Dalby Skole skal pengene bruges til at fjerne de 40 år gamle barakker, som eleverne i anden og tredje klasse holder til i. I stedet skal der bygges nye klasselokaler til dem.

På Vester Nebel Skole trænger man til nye faglokaler inden for billedkunst, hjemkundskab og sløjd. Derudover trænger de mellemste klasser til nye, åbne grupperum og arbejdsfaciliteter.

Region Midtjylland

Juelsminde: I knapt et halvt år har en projektgruppe forsøgt at finde en investor, der vil skyde over 300 mio. kroner i et feriecenter med feriehuse og vandland i Juelsminde.

Trods mange henvendelser har gruppen dog ikke fået finansieringen på plads, og investorgruppen har nu givet sig selv til juletid for at finde investorer, skriver Horsens Folkeblad.

Det nye center skal ligge, hvor der i dag er busholdeplads, campingplads og vandrehjem og vil komme til at bestå af 210 ferielejligheder, et center med vandland, wellness, konferencelokaler, restaurant og hotel.

Tanken er at ferielejlighederne skal sælges for at bidrage til investeringen, men der er stadig tale om, at en investor skal stille med godt 70 mio. kroner.

Ikast: Der er planer om at bygge ungdomsboliger på Hagelskærvej i Ikast, skriver Herning Folkeblad.

Ikast-Brande Kommune har afsat godt en million kroner til dækning af grundkapital i forbindelse med byggeriet.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.11