23948sdkhjf

Anlægsnyt

Region Midtjylland

Udviklingsplaner - Favrskov: De første udviklingsplaner for landsbyer i Favrskov Kommune er gjort helt færdige. Det drejer sig om landsbyerne Vellev, Lading-Fajstrup, Houlbjerg og Grundfør, skriver Midtjyllands Avis.

Vellev har prioriteret byggemodning og nye huse. Lading-Fajstrup vil have bundet en række stier sammen og lavet gangsti rundt om Lading Sø. Samtidig ønsker man også et aktivitetshus med en multihal. Desuden ønsker man også en cykelsti langs Viborgvej og anlagt en kommende motorvej syd om Lading.

I Houlbjerg arbejder man for at forbedre trafikforholdene med ny cykelsti og fortov på hele hovedgaden. Et trinbræt og cykelsti til nabobyen indgår også.

Region Sjælland

Kunstbane - Lejre: Arbejdet med at planlægge en kunstgræsbane i Lejre er blevet forsinket, fordi licitationen har måttet gå om, skriver Dagbladet Roskilde.

Alle de fire bud, som Lejre Kommune fik tidligere i september, har vist sig at ligge over budgettet.

Samtidigt har tilbudsgiverne kun forholdt sig til en 11-mandsbane og en syvmandsbane. Det skyldes, at en rådgiver ikke har tilrettet udbudsmaterialet.

Byrådet har givet tilladelse til, at 11-mandsbanen kan anlægges, og planen er fortsat, at den kan stå klar til vinteren, så Lejres mange fodboldspiller kan komme ud at spille.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.11